Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Grattis Elina!

18 april 2009 (13:16) | babysim, spotify, tävling | av: Ludmilla

Idag var det du som hade tur att vinna en Spotifyinvite!
Den är redan skickad!

De rätta svaren var:
1. Emelie, Linnéa, Jonas, Oscar
2. Läkare, KBT-terapeut och VD för Linnéas Simskola
3. Simskolan startade 1993, dvs det året Linnéa föddes.

Till Mia och andra som undrar över instruktörsutbildningar i höst:
– Jag kommer inte att ta något beslut förrän jag vet att det inte är någon hög risk för missfall längre, dvs ytterligare 4 veckor. Om allt blir som planerat kommer jag att föda barn precis samma helg som Minisimutbildningen. Jag kommer alltså att tidigarelägga den då. Decemberutbildningen (grundutbildning) kommer jag att ställa in då. Septemberutbildningen kommer att gå som planerat i vilket fall liksom majutbildningen nu snart.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Elina
18 april, 2009 kl 18 april 2009 (18:28)

Tusen TACK för Spotify:)
Önskar Dig o din familj en underbar helg!
Kram från ett soligt Oslo!

Skriv någonting