Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Söndagen den 4 maj 2008

4 maj 2009 (19:11) | depression, Linnéa, psykos, sorg&saknad | av: Ludmilla

Den här dagen tog jag med Linnéa på Shiatsu. Det är en massageform som min vän Ulrika tipsade mig om. Det ska kunna ge energi och hjälpa även vid psykiska problem. Jag tänkte det kunde vara värt att prova.

En timmes mjuka strykningar och tryckningar fick hon. Jag satt utanför och väntade.

Efteråt var Linnéa än mer avståndstagande och mådde sämre enligt henne själv. Hon ville snabbt tillbaka till BUP. Efter en stund hämtade jag upp henne för att äta middag hemma med familjen. Hon åt inte mycket.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Alexandra
4 maj, 2009 kl 4 maj 2009 (20:02)

Du har ingen aning om vem jag är men jag tänker ofta på dig och din fina dotter. Ni verkade ha ett så fint morochdotter-band mellan er,sånt allra bästa vänner har. Livet är bra orättvist ibland. Varma kramar till dig.

Skriv någonting