Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Tisdagen den 13 maj 2008

14 maj 2009 (16:36) | Linnéa, självmord, sorg&saknad, spotify | av: Ludmilla

Linnéas tavla som hon fått av min morfar

Linnéas tavla som hon fått av min morfar

Idag var det Linnéas namnsdag. Eftersom jag tyckte synd om Linnéa att hon inte hade någon musik att lyssna på, på avdelningen åkte jag faktiskt och köpte en liten IPod till henne. (Normalt ger vi inte fina presenter på namnsdagar men det kändes som en bra anledning den här gången).

Jag åkte till avdelningen med paketet. Linnéa var på gott humör och i full färd med att baka tillsammans med en medpatient på avdelningen. Hon blev jätteglad för IPoden och laddade den på kvällen med följande låtar… (spotifylista).

Det var alltså den här kvällen som Linnéa sov hemma och inte den 7 maj som jag tidigare skrev

Idag bedömdes hon som att hon skulle kunna få nattpermission för första gången. Linnéa sover alltså hemma. Det är första gången på många veckor, och sista gången…
I natt är det alltså precis ett år sedan Linnéa sov hemma i sin egen säng för sista gången. Jag hade städat hennes rum och bäddat rent i hennes säng. De lakanen finns fortfarande kvar i sängen…
Jag var självklart orolig och vaktade Linnéa noga hemma. Samtidigt ville jag att hon skulle känna att jag litade på henne. Jag vaktade inte på henne när hon sov. Jag försäkrade mig dock om att hon trodde att hon skulle kunna sova och att hon tog sin sömnmedicin.

Läget kändes under kontroll och det var skönt att ha henne hemma.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Lena
14 maj, 2009 kl 14 maj 2009 (21:57)

Kram

Skriv någonting