Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

En liten infektion

2 juli 2010 (22:15) | sjukvård | av: Ludmilla

Häromdagen började jag få ont i ett av de såren som man gjorde titthålsoperationsdelen med. Jag fick tre sår. Två vid bikinilinjen och ett i naveln. Det var såret i naveln som började krångla. Gjorde ont och vätskade sig.

Jag ringde då till vårdcentralen (efter att ha frågat på avdelningen jag blev opererad på) och fick komma och visa upp mitt sår. Man tog då en bakterieodling och svaret var klart idag. Det växer vanliga hudbakterier (staph. aureus) i såret och det ska behandlas med antibiotika.

Jag hoppas att medicinen nu verkar snabbt för det kommer mer och mer var, blir rodnat runt ett större område och gör mer och mer ont.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Catarina
2 juli, 2010 kl 2 juli 2010 (23:00)

Fy det såg inte så bra ut. Jätte läskigt detta med sår som kan skena i väg och bli infekterade snabbt. Hoppas antibiotikan hjälper snabbt så det stillar sig. Sår i denna värme är ju inte så bra då det frodas extra fort kan jag tro.
Hoppas det var ett bra antibiotikum som tar snabbt nu. Minns en gång jag fick käkbensinflammation och massa var i käken och fick Dalacin. Det gjorde susen på mig på stört och vips var värken borta.

Krya på dig nu!!!

Kommentar från Vaia
2 juli, 2010 kl 2 juli 2010 (23:38)

Hoppas infektionen klingar av med antibiotikan men sår ska man se upp med.Många tecken att tänka på såsom,feber,utseendet och framförallt allmäntillståndet .Du Ludmilla har gått igenom allt från att föda barn till sepsis och cellgifter.
Var rädd om dig och jag önskar såret snart läker och att detta blir en historia.Kram från Vaia <3<3

Kommentar från Ingrid
3 juli, 2010 kl 3 juli 2010 (7:11)

Aj då. NAvelområdet brukar ju vara svårläkt. Tur det finns antibiotika. Just nu när det är varm är det väl extra viktigt kan jag tänka.
Krya på dig.

Kommentar från Susanne ohlsson
3 juli, 2010 kl 3 juli 2010 (8:53)

Hoppas det snart går över. Det är ju jobbigt att ha ett sår nu i värmen .
Kram änglamamman Susanne

Kommentar från hanna
4 juli, 2010 kl 4 juli 2010 (10:25)

Här kommer en hop kramar i form av läkning, energi och kraft.
Din resa berör och ger styrka till andra människor. Jag har nyligen fått aml och kämpar vidare så gott det går.
Solstrålar
Hanna

Skriv någonting