Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Dag 5-GI

10 juli 2010 (21:56) | vikt | av: Ludmilla

Idag har jag inte hunnit med någon promenad. Jag skjutsade Jonas till Norrtälje idag för att han skulle få vara med mormor och morfar i skärgården.

Det var så varmt idag!! Jag längtar efter nästa vecka då jag kan börja bada igen (karens efter operationen).
Vi hade inte handlat före maten idag så det blev inte några stora utsvävningar.

Jag åt äggröra och parmaskinka till frukost (jag har inget emot att äta det varje morgon).
Emelie och hennes man kom till lunch och då åt vi ägg och bacon.
Till middag åt vi fläskkotletter med torr chilimarinad, sallad och aioli.

Mellanmål: oststavar inlindade i rostbiff och fårost.

Hur har det gått för dig idag?

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Lisa
10 juli, 2010 kl 10 juli 2010 (22:26)

Idag har varit dag 2 för mig sen jag beslutade mig för att ge GI en ny chans! Allt har gått över förväntan och jag kunde till och med tacka nej när barnen erbjöd mig att smaka på deras lördagsgodis! Däremot unnade jag mig 2 rutor mörk choklad men det ska väl vara OK att göra någon gång ibland om jag har förstått det rätt? Eller gäller inte det under fas 1? Har fått smak på ungsrostade grönsaker så det äts till både lunch och middag tillsammans med kyckling e dyl. En annan favorit är cambozola dom jag hade köpt hem för att njuta av i helgen. Upptäckte däremot att jag hade konkurrens om den – av hunden! Har tyvärr inte hunnit med några raska promenader eftersom jag är själv med barnen hela helgen men å andra sidan blir det 4-5 hundpromenader på mellan 15-30 min. Ska börja ta tag i motionen till veckan. Har även beställt boken som du rekommenderade och ser fram emot att den ska komma med lite extra inspiration till veckan.

Kommentar från Soulsister
10 juli, 2010 kl 10 juli 2010 (22:35)

Jag har mest druckit idag faktiskt, det har varit så varmt och kvavt att det inte smakar med mat. Så proteinsmoothies i omgångar och så hamburgare utan bröd, dvs inlindade i salladsblad istället blev middagen. Nygrillat smakar allid gott oavsett temeratur 😀

kram

Kommentar från Ludmilla
10 juli, 2010 kl 10 juli 2010 (22:37)

Lisa: Bra jobbat! 2 rutor mörk (mer än 70%) choklad är ok på en dag även i intensivfasen. Ungsrostade grönsaker är jättegott. Tänk bara på att rotfrukter har högt GI. Raska behöver inte promenaderna vara i intensivfasen. Lågintensiv motion längre tid är det optimala, men man gör ju det som fungerar!

Skriv någonting