Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Hjälp sökes!

24 augusti 2010 (18:26) | att hjälpa andra, barn | av: Ludmilla

Jag har insett att vi inte kommer att fixa att få ihop familjepusslet under hösten. Jag orkar inte så mycket som jag önskar att jag skulle göra!

Vi behöver hjälp!

Jag tror att ca 15 h i veckan skulle vara lagom. Jag tänker att det kanske är någon som är pensionerad utan egna barnbarn eller barnbarn på annan ort. Någon som vill ha något meningsfullt att göra samtidigt som kassan drygas ut lite.

Vi behöver hjälp med Sophie (9 mån), hämtning av pojkarna (10 och 12 år) från skolan ibland och hjälp i vårt hem med det som behövs för dagen (t ex lägga in en tvätt, sätta på en diskmaskin, vika tvätt, plocka undan leksaker, laga en måltid ibland). Kort sagt: en extra person i familjen som kan avlasta på olika sätt.

Vi bor i Uppsala.

Är du rätt person eller känner du någon som skulle kunna hjälpa oss? Kontakta mig!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Sofia
24 augusti, 2010 kl 24 augusti 2010 (21:21)

åh, jag skulle så gärna vilja. Iofs är jag bara 19 år, men jag har tagit mycket hand om barn. Jobbat på förskola i ett halvår, tagit mycket hand om min kusin sen hon föddes, och nu är hon tre år. Även varit barnvakt många gånger hos två små killar på 7 respektive 9 år. Jobbat även som städerska på en förskola. MEN.. jag bor i Stockholm.. väldigt synd. För jag antar att det inte riktigt handlar om att bo hos er? KRAM

Kommentar från Linda
24 augusti, 2010 kl 24 augusti 2010 (21:59)

Håller tummarna för att rätt person dyker upp! Vad bra om ni kan hitta någon som kan hjälpa er.

Här är det också ett pussel ibland att få ihop allt. Just nu är min man hemma. Skulle aldrig reda ut allt själv. Vi har även skaffat städhjälp nu. Med sjukdomar, många barn och stort hus så finns inte tid eller energi över att storstäda. Så en dag varannan vecka kommer en städerska hit. Känns jätteskönt!

Kram kram!!

Kommentar från tejoka
24 augusti, 2010 kl 24 augusti 2010 (23:15)

Vad skönt! Hoppas att ni hittar någon.
Jag skulle önska att jag hade den ekonomiska möjligheten att unna mig något sådant, men sånt är livet.

Kommentar från Catarina
24 augusti, 2010 kl 24 augusti 2010 (23:17)

Ja jag är ju sjukpensionär och skulle så gärna vilja göra något ibland för att just känna att man gör nån nytta. Det som jobbet en gång gjorde man var behövd helt enkelt och blev lite uppskattad för det man gjorde men framförallt det sociala ett arbete ger. Saknar att komma hem från jobbet och ha gjort ett ”dagsverk” som man sa och vara nöjd för det man gjort. Men det är svårt när man aldrig vet från dag till dag hur man mår och att hitta det där ”lagom” jobbet som inte belastar rygg, armar,ben och nacke är inte lätt.
Men ohh! vad man saknar att ha ett arbete.

Kommentar från Inger
26 augusti, 2010 kl 26 augusti 2010 (15:16)

Hej jag har den perfekta till dig. Vad har du för e-post adress så jag kan ge dig mer information

Skriv någonting