Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Bröllop

5 september 2010 (13:06) | livet | av: Ludmilla

Igår var vi på bröllop.
Det var först i förrgår som vi bestämde oss för formerna runt om. Vi har pendlat mellan att Johan och jag skulle kunna sova själva över till att ha med alla barn och barnvakter på hotellet. Nu blev det så att de var hemma hos oss och att Johan och jag åkte hem på kvällen.

Det var första gången som någon annan än vi hade Sophie så lång tid i sträck (min mamma har passat henne kortare stunder) och la henne på kvällen. Det var min syster och hennes sambo som också har bott med oss på landet hela sommaren så Sophie känner dem väl. Allt hade gått fint! Det känns skönt att kunna lämna Sophie och att hon är trygg med dem!

Bröllopet var vackert och väl genomtänkt i slottsmiljö. Ett par som känt varandra länge och som har barn tillsammans. Bröllop är ju alltid härliga!

Det var också trevliga människor som vi träffade och många visste om vad som hänt oss och kände till Linnea så det blev inte så där stelt och konstigt.

För mig blev det också en påminnelse om vilken härlig man jag har. Vigselförättarens ord om ömsesidig respekt, nyfikenhet på varandra och att dela glädje och sorg med varandra var mer än bara fina ord för mig.

Johan och jag har gått igenom väldigt mycket tillsammans och han har verkligen visat ett oändligt stöd för mig.

Jag är så lyckligt lottad att få dela mitt liv med min bäste vän och min stora kärlek!

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Soulsister
5 september, 2010 kl 5 september 2010 (13:54)

Underbart inlägg, jag känner samma sak för min man. Vi har också varit igenom mkt tillsammans, han är mitt allt!

KRAM

Kommentar från Tizzel
5 september, 2010 kl 5 september 2010 (16:06)

Det är stort – och fint – att du hinner ta dig tiden att reflektera över det här!
Ibland glömmer man bort det viktigaste man har. Det gör inte du!

Kommentar från Linnea
5 september, 2010 kl 5 september 2010 (16:19)

Var också på Bröllop igår. Var min kära bror som sa ett tydligt ”ja” till sin stora kärlek och hon svarade med ett lika tydliget ”ja”,så vackert.

Kram

Kommentar från Susanne
6 september, 2010 kl 6 september 2010 (13:16)

Vad härligt att höra! Fortsätt kämpa på Johan o Ludmilla och resten av familjen.
Kramar på er!

Kommentar från Cherie
8 september, 2010 kl 8 september 2010 (12:26)

Åhh jag ryser när jag läser! Trots, eller tack vare, min ringa ålder, 16 år, som jag var när jag träffade min man – hyser jag stor respekt och min kärlek är så stor så stor så stor till maken! I vinter har vi varit tillsammans i 16 år – vilket innebär att jag varit MED honom längre än vad jag har varit UTAN honom i mitt liv! Det är ballt och underbart!

Skönt att höra att lilla tjejen haft det bra med moster! Kram

Skriv någonting