Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Snorkel

7 februari 2011 (21:48) | depression, tonåringar | av: Ludmilla

Något som jag blir glad för är när man hittar vägar att nå ungdomar så att de kan se att den situation man är i inte är unik. Man kan bli bekräftad att det är svårt att vara tonåring, samtidigt som man ser att man inte är ensam om att känna som man gör.

Att själv kunna hitta konstruktiva lösningar till de situationer som uppstår är värdefullt.

Ett sådant exempel är siten www.snorkel.se
Här finns t o m ett ”spel” där man lär sig problemlösningsstrategier. Och även om siten vänder sig till tonåringar så finns det mycket som är allmängiltigt. Testa dina kunskaper i kunskapsfrågorna och se hur många rätt du får!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Inkan o Ligan
8 februari, 2011 kl 8 februari 2011 (7:10)

Den ska jag gå in och titta på. man blir ju aldrig för gammal för att lära sig juh. 🙂

Skriv någonting