Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Bloggråd 7

28 april 2011 (21:42) | att hjälpa andra, psykiatri, sjukvård, videoråd | av: Ludmilla

Detta inlägg handlar om en person som fått en diagnos inom psykiatrin som denne inte tycker stämmer.

Vill du också ha mina reflexioner på din situation? Maila kontakt@ludmilla.se och skriv bloggråd i ämnesraden så svarar jag här. Du kan självklart vara helt anonym. Anledningen till att jag gärna svarar i ett bloggråd framför ett privat mail (trots att ämnena ofta är väldigt privata) är att jag vet att det är så många som skulle ha hjälp av att få höra både personens situation och mina reflexioner. På så sätt gör vi tillsammans nytta för många fler.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Christina Ängberg
25 juni, 2012 kl 25 juni 2012 (14:15)

Det är svårt att leva med en psykossjukdom

Kommentar från Christina Engberg
25 juni, 2012 kl 25 juni 2012 (14:17)

Det är svårt att leva med en psykossjukdom

Skriv någonting