Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Bryt ihop och kom igen

2 augusti 2011 (9:55) | boktips, tröst&hopp | av: Ludmilla

Livet är som sagt mycket, mycket märkligt! Allt verkar vara sammanflätat på ett märkligt vis. Det ena ger det andra.

När vi fick en beställning på Linneashopen och fick en fråga reagerade jag på en webadress och kollade upp det. Det visade sig vara Susanne Pettersson som är livscoach och författare. Hon har under detta år givit ut boken ”Bryt ihop och kom igen”. Tidigare har hon skrivit ”Ta fram kraften inom dig”.

Susanne håller även föreläsningar. När hon kommer i närheten av mig ska jag absolut gå och lyssna på henne.

Jag hade lite kontakt med henne och har nu läst den senaste boken. Den innehåller väldigt mycket bra saker. Riktigt bra verktyg och konkreta situationer att förhålla sig till. Jag kan varmt rekommendera den för alla som vill utveckla sig själva oavsett om man har ”problem” eller inte.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Sofia
4 augusti, 2011 kl 4 augusti 2011 (11:43)

Roligt med lite boktips, henne ska jag kolla upp! 🙂 Tack.

Kommentar från Chelsea Shirts
12 augusti, 2011 kl 12 augusti 2011 (8:04)

Susanne håller även föreläsningar. När hon kommer i närheten av mig ska jag absolut gå och lyssna på henne.

Skriv någonting