Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

KBT Ditt Liv

17 oktober 2011 (22:16) | att hjälpa andra, KBT, livet, sjukvård | av: Ludmilla

Nu är allt klart med mitt företag KBT Ditt Liv och jag kan börja ta emot patienter/klienter. Så här blev loggon. Jag är riktigt nöjd med den. Den symboliserar det jag vill förmedla: Att var och en har sitt liv i sin egen hand. Att man har förmågan själv att leva det liv man vill. Men man kan behöva hjälp för att känna det och veta hur man ska göra!

Hemsidan har jag knepat ihop nu och den hittar du på: www.kbtdittliv.se
Kom gärna med synpunkter på den.

Facebook-sidan hittar du här…

Välkommen till KBT Ditt Liv!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Thérèse
18 oktober, 2011 kl 18 oktober 2011 (8:52)

Åh, så roligt Ludmilla! Jag ska genast kika in på sidorna du länkat. Stort LYCKA TILL i din nya verksamhet!

Kommentar från Ida
18 oktober, 2011 kl 18 oktober 2011 (11:28)

Hej! Vilken tragisk historia. Men väldigt bra initiativ av dig att starta upp ett företag för att hjälpa andra.
Min pappa tog livet av sig 1999. Nu har man gått vidare i sorgen och kan sakna utan att bli ledsen och förstörd.
Jag vill bara dela med mig av en resa som jag har bokat den 5:e november till Ullared. Jag gör ingen vinst på resan så det är bra om vi kan få bussen full.Du får gärna dela med dig om den till vänner och bekanta! Många varma kramar..
http://www.blocket.se/uppsala/ULLARED_GeKa_s__avgang_fran_Uppsala__36705677.htm?ma=1

Kommentar från Marie-Anne
18 oktober, 2011 kl 18 oktober 2011 (19:31)

Lycka till, Ludmilla 🙂

Kommentar från Ulla i Umeå
18 oktober, 2011 kl 18 oktober 2011 (19:59)

Hemsidan är kanonbra. Önskar dig verkligen Lycka Till <3

Kommentar från Catarina
20 oktober, 2011 kl 20 oktober 2011 (1:25)

Vad spännande! Ska kika in på din sida. Personligen tror jag detta är nått som ligger i tiden med internetbaserad hjälp. Jag kan bara varmt rekommendera denna form eftersom jag gått igenom den själv med enormt bra resultat. Önskar dig massa lycka till med din nya verksamhet och du är verkligen som klippt och skuren för detta. Med det gedigna register du har av att livet inte är förgivet och med det du gått igenom kan du också förstå patienterna på ett helt annat sätt. Det är ju så att allt ont har nått gott med sig även om man inte ser det närman är mitt uppi. Men jag tror du har DET som alla inom vården borde ha men tyvärr saknar många gånger, verkligheten och empatin i den. Så STORT LYCKA TILL!

Kommentar från Ludmilla
20 oktober, 2011 kl 20 oktober 2011 (9:35)

Catarina: Mitt företag är inte internetbaserat utan en traditionell KBT-terapi face to face! 🙂

Kommentar från Catarina
20 oktober, 2011 kl 20 oktober 2011 (15:55)

Ja jag såg det sen när jag kikade in på din sida =)
Detta behövs verkligen då tiderna inom psykiatrin att få hjälp är alldeles odrägliga.
Framförallt behövs människor i denna vård som vet vad det handlar om. All lycka!

Skriv någonting