Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Gott Nytt År 2012!

31 december 2011 (17:42) | livet | av: Ludmilla

2011 har för mig varit året som jag kommit tillbaka till ett normalt liv. Första halvåret var jag fortfarande väldigt trött och orkade inte som vanligt men andra halvåret är jag tillbaka i full kraft om än med sämre marginaler än innan Linnéa dog. Jag fortsätter att vara frisk! Den fysiska orken är bättre än på väldigt länge. Både Johan och jag har varit duktiga och tränat en del under hösten.

Jag känner livsglädje och lust igen och tacksamhet för det jag har.

Under sportlovet var vi i Åre och åkte skidor. Pojkarna har börjat bli riktigt duktiga! Nästa sportlov blir det alperna istället. Under veckan i Åre hann min äldsta dotter Emelie föda sitt första barn – jag blev mormor åt lilla Melinda.

Sommaren tillbringade vi i vårt paradis vid Vallentunasjön. Underbart vilsamt. Pojkarna gick tennisläger, seglarläger och golfläger och tog grönt kort. Mot slutet av sommaren åkte vi till Finland och träffade en australiensisk simkollega som byggt sig ett hus där. Det var en fin resa där vi tog båten, vilket pojkarna uppskattade.

Under sommaren ägnade jag några veckor till att skriva en bok: Livet är nu- om mindfulness och acceptans för barn. Den är ännu inte utgiven.

Under hösten hade vi tänkt åka till Florida och Aruba i Karibien men eftersom barnens farfar plötsligt blev sjuk avbokade vi det. Farfar dog 5 veckor efter att han insjuknade. Det visade sig vara en avancerad cancer redan vid diagnos. Oj vad fort det gick…

Successivt har jag ökat mitt yrkesmässiga engagemang så att det nu förutom simskolan innefattar terapeutarbete i egna firman KBT Ditt Liv samt läkararbete på en privat vårdcentral i Uppsala. Jag är mycket lyckligt lottad som har möjlighet att arbeta med flera saker som jag brinner för. Jag känner mig dessutom mycket uppskattad i alla rollerna. Jag försöker vara noga med att balansen med privatlivet inte rubbas.

Jag lever i nuet mer än någonsin och är så lycklig för mina barn – och barnbarn!

2012 känns spännande! Livet bara väntar på att levas och upplevas med alla sinnen.

Jag önskar alla mina fina bloggläsare en riktigt fin nyårsafton och ett gott nytt 2012.

Läs även andra bloggares åsikter om

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Catarina
31 december, 2011 kl 31 december 2011 (19:03)

GOTT NYTT ÅR önskar jag dig med

Kommentar från SjuSorger
31 december, 2011 kl 31 december 2011 (19:53)

Gott nytt år fina Ludmilla! Hoppas att vi håller kontakten lite under nästa år. Kram S

Kommentar från Inkan o Ligan
31 december, 2011 kl 31 december 2011 (22:27)

Önskar dig och de dina ett Riktigt Gott Nytt År
Kram

Kommentar från Gunilla
1 januari, 2012 kl 1 januari 2012 (13:52)

Önskar dig ett bra 2012!
Kram

Kommentar från Soulsister
1 januari, 2012 kl 1 januari 2012 (19:32)

Önskar dig och din familj ett fantastiskt 2012
Kram från mig

Skriv någonting