Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Par sökes för parterapi i SVT

27 januari 2012 (19:03) | att hjälpa andra, relationer | av: Ludmilla

TV-PROGRAM OM RELATIONER – VILL NI DELTA?
Relationsproblem uppstår förr eller senare i alla relationer, kanske i synnerhet i våra relationer till de som står oss närmast. Ibland tar vi oss igenom på egen hand, men ibland fastnar vi i negativa mönster utan att komma loss. Det kan handla om att vi ständigt känner oss svikna eller kränkta, eller att våra nära relationer präglas av brist på tillit, förgörande svartsjuka eller kärlekslöshet.

Sveriges Television, Dokumentärredaktionen, gör just nu en helt unik satsning. I åtta fristående program får vi följa läkaren och psykoterapeuten Poul Perris när han hjälper par som kört fast i sina relationer, att komma vidare. Poul Perris är erkänt skicklig och har stor erfarenhet av att hjälpa människor att skapa varma, nära och meningsfulla relationer.

Du och din partner har nu möjlighet att få vara ett av de par som Poul samtalar med och vägleder!

Två s k pilotprogram med två olika par är redan inspelade. Programserien görs med största respekt och omsorg om paren som deltar, och utan att skada tredje man. Samtalen präglas av öppenhet, värme och medmänsklighet. Tanken är att inspirera tv-tittaren att själv reflektera över sina relationer och att även belysa det allmänmänskliga i alla relationsproblem, oavsett hur de ser ut hos det enskilda paret.

VILL NI BLI ETT AV PAREN?
Som deltagare i programmet förväntas ni kunna frigöra fem halvdagar för inspelning. Inspelningen sker i Stockholm och de fem halvdagarna är förlagda till en gång i veckan, under perioden 12 mars t o m 27 april 2012, en förmiddag eller eftermiddag i vecka 11, 12, 13, 16 och 17. De fem sessionerna klipps därefter varsamt ihop för att bli ett program på ca en timme. Programmen kommer att sändas under tidig höst 2012. Omkostnader för resor och logi samt viss ersättning för inkomstbortfall utbetalas.

Hör av er till mig så förmedlar jag kontakten. kontakt@ludmilla.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Pernilla Larsson
28 januari, 2012 kl 28 januari 2012 (18:33)

Har du någon mail? Vill inte skriva öppet.

Mvh

Kommentar från Till Pernilla
28 januari, 2012 kl 28 januari 2012 (19:19)

kontakt@ludmilla.se

Skriv någonting