Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Idag mår jag bra

11 juni 2012 (8:57) | att hjälpa andra, självmord, tröst&hopp | av: Ludmilla

Hej Ludmilla!
Det var ganska längesen jag skrev till dig för första gången, men gick igenom gamla mejl precis och såg det jag hade skickat till dig. Vet egentligen inte alls om du kommer ihåg mig men det är jag som skrev till dig p.g.a mina självmordstankar.

Idag kan jag inte ens förstå att jag faktiskt mådde så dåligt som jag gjorde då, för idag mår jag så bra! Och allt har löst sig och jag tycker verkligen om livet just nu, skolan går bra, vännerna är bra allt är bra! Inte perfekt men bra.

Det jag ville säga med det här brevet var tack, tack så jätte mycket för det du skrev till mig du har verkligen hjälpt mig mer än du själv kan tro. Att skriva till dig var det bästa jag kunde göra.

Du räddar liv,

Kramar
—-
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Isabella
11 juni, 2012 kl 11 juni 2012 (11:47)

Finner inte ord. Så fint.

Kommentar från Tina
11 juni, 2012 kl 11 juni 2012 (18:21)

Vad fint! Hoppas du tar till dig de här orden Ludmilla. Fantastiskt!

Kommentar från Anna
11 juni, 2012 kl 11 juni 2012 (22:02)

Instämmer – ”du räddar liv”!!!

Skriv någonting