Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Inköpslista

6 mars 2013 (19:45) | allmänt | av: Ludmilla

Jag kan inte låta bli att tycka att den digitala utvecklingen är alldeles underbar 🙂

Jag har just upptäckt en app som jag tycker fungerar utmärkt. ”Buy me a pie” är en app som fungerar som en inköpslista. Med betalversionen (22 kr på appstore) kan du synka den med de andra enheterna i familjen.

buymeapie

När jag skriver in något på listan så uppdateras det på alla enheter som familjen har. Jag kan alltså alltid ha en uppdaterad inköpslista i min mobil. När Johan är och handlar kan jag när jag kommer på att jag behöver något skriva in det och han ser det i samma ögonblick.

Rekommenderas!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Marie
7 mars, 2013 kl 7 mars 2013 (16:29)

Det är kanon, jag är frälst! Det finns dock en gratisapp för iPhones, den går att synka med andras telefoner och den uppdateras i realtid på allas lista. Den heter our groceries.

Skriv någonting