Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Torrt?

15 juli 2013 (20:39) | allmänt, självmord | av: Ludmilla

20130718-172457.jpg

Ja det är inte bara i naturen som det är torrt. Här på bloggen verkar det också vara lite bloggtorka…

Semestertider! Sommar!
Jag njuter av sommaren. Jag njuter av den här tiden på året. Blåklockornas tid. Det är den bästa av de alla. Buketter med blåklockor, prästkragar och rödklint. Smultron. Varm sol. Lugna dagar och tid för eftertanke.

Den här sommaren har jag inga projekt som hänger över mig. Jag känner mig ledig på ett sätt som jag inte vet om jag gjort någon gång tidigare.

Jag hade tänkt att påbörja min nästa bok, men i och med att vi fick en stor vattenskada i sommarstugan fick jag planera om.

Något som tar en del tid är uppbyggnaden av den nya suicidpreventiva organisationen, Suicide Zero. Vi har fått ett enormt gensvar från både expertis och personer som vill bidra med sin arbetskraft och kunskap. Dessutom är det många företag som vill sponsra med tjänster. Häftigt! Jag tror verkligen att vi på allvar kommer att kunna göra skillnad. Vill du också hjälpa till? Kolla in www.suiciderescue.se Det kostar bara från 25 kr i månaden att vara medlem. Vi har stora spännande saker på gång!

Sorgen efter Linnéa blir tydligare när man är ledig och har tid att tänka. Samtidigt börjar det kännas så avlägset. Det är så märkligt när Sophie springer efter en fjäril och ropar efter Linnéa. Allt smälter samman. Tiden blandas ihop.

Jag har fyllt 45 år i veckan. Det låter som en gammal tant tycker jag. Vem hade trott att jag någonsin skulle bli så gammal. Samtidigt uttryckte min faster det som att jag ”bara” är 45 år och att jag borde vara minst dubbelt så gammal med tanke på vad jag hunnit vara med om. Så med tanke på att jag är 90 år känner jag mig väldigt ung 🙂

20130718-172408.jpg

Skriv någonting