Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Lite nya mediaengagemang

20 november 2014 (13:10) | barn, döden, Linnéa, media, radio, självmord | av: Ludmilla

Idag publicerades en debattartikel som jag skrivit i Uppsala Nya Tidning som svar på Åsa Hagbergs artikel den 13 nov. Hon kommenterade med anledning av granskningen av psykiatrin som UNT gjorde nyligen.

Min artikel går att läsa här…

Det är verkligen bra att det skrivs om psykisk ohälsa, psykiatrin och självmord. På detta sätt kommer vi att göra skillnad. Tillsammans.

urnan

I måndags sändes ett radioprogram om hur man pratar med barn kring sorg, döden och självmord. Det går att lyssna på här. Jag har även i detalj här på bloggen skrivit om hur jag agerade gentemot Linnéas syskon efter att hon tagit sitt liv.

 

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Happy Halloween quotes
3 augusti, 2018 kl 3 augusti 2018 (0:37)

Hmm, it feels like your web site Greek deity my 1st comment (it was very long) so i image i will simply conclude what I created up and say, i am fastidiously enjoying your web site. I moreover am AN aspiring web log duplicate author, however i am still not accustomed the whole heap. can you be experiencing any approaches for beginner web log makers? i might be appreciative.

Skriv någonting