Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Sjuk vinter och lovemylegs

3 maj 2015 (13:39) | allmänt | av: Ludmilla

  Den här vintern har varit sanslös vad gäller virusar. Helt hopplöst för att hålla igång någon slags träning. Annars hade jag en rätt bra träningsrutin med två gånger i veckan. Jag tror att vi har haft alla influensor som gått flera gånger om… Vi hämtade inte ens ut hyrskidorna när vi var i Åre t ex. 

Jag har alltså inte hunnit prova mina nya träningsbyxor. Idag tog jag mig i kragen i alla fall och gjorde lite yoga. Tightsen från Lovemylegs är helt underbara. De är hur mjuka som helst. Jag valde lite diskreta färger men de finns i väldigt många färgglada mönster. Rekommenderas varmt!

  

Skriv någonting