Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Inferno – en podcast om självmord

16 maj 2017 (16:16) | att hjälpa andra, psykiatri, självmord, tröst&hopp | av: Ludmilla

 

 

 

 

 

Psykiatrikern Ullakarin Nyberg har startat en podcast om självmord, inferno. Jag har haft förmånen att få lyssna till henne och ha kontakt med henne på olika sätt. Ullakarin är en oerhört kunnig, inkännande och professionell person. Hon beskriver sig själv som orädd och det är kanske det som gör henne speciell. Jag känner igen det i mig själv också. Att inte vara rädd för att ställa de tunga frågorna. Att inte vika undan för mörkret. Att våga och orka bära andra människors smärta. Att också kunna inge hopp utan att förringa det personen känner.

I det första avsnittet pratar Ullakarin med Charlie Eriksson. Charlie är en otroligt driven och ödmjuk kille som jag också haft en del att göra med. Han har egen erfarenhet av suicidtankar och suicidförsök. Han startade sen företaget Aldrig Ensam och är ute och föreläser. Han sitter numera också i Suicide Zeros styrelse. I podden berättar Charlie om hur det var när han mådde dåligt och hur han arbetar med Aldrig Ensam.

Det ska bli väldigt spännande att höra fler avsnitt av Ullakarins podd. Så otroligt bra initiativ!

Ladda ner podden Inferno och lär dig mer!

Kommentarer till inlägget

Kommentar från bigg boss
26 augusti, 2017 kl 26 augusti 2017 (15:31)

I am curious to learn what blog system you’re using?

Kommentar från Happy Fathers Day
5 juni, 2018 kl 5 juni 2018 (23:27)

Greetings. i am aware that is relatively off-topic, however i used to be pondering in case you appeared wherein I clearly could get a captcha plugin for my comment shape? i’m using the same weblog machine like yours, and i’m having issue finding one? thanks loads a whole lot loads.

Kommentar från bigg boss
11 juli, 2018 kl 11 juli 2018 (19:28)

Some us know all from the powerful medium you present powerful steps following this blog therefore highly encourage contribution from other ones following this subject material while our personal child is very discovering much. Benefit from the staying section of the year.

Skriv någonting