Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Inferno – en podcast om självmord

16 maj 2017 (16:16) | att hjälpa andra, psykiatri, självmord, tröst&hopp | av: Ludmilla

 

 

 

 

 

Psykiatrikern Ullakarin Nyberg har startat en podcast om självmord, inferno. Jag har haft förmånen att få lyssna till henne och ha kontakt med henne på olika sätt. Ullakarin är en oerhört kunnig, inkännande och professionell person. Hon beskriver sig själv som orädd och det är kanske det som gör henne speciell. Jag känner igen det i mig själv också. Att inte vara rädd för att ställa de tunga frågorna. Att inte vika undan för mörkret. Att våga och orka bära andra människors smärta. Att också kunna inge hopp utan att förringa det personen känner.

I det första avsnittet pratar Ullakarin med Charlie Eriksson. Charlie är en otroligt driven och ödmjuk kille som jag också haft en del att göra med. Han har egen erfarenhet av suicidtankar och suicidförsök. Han startade sen företaget Aldrig Ensam och är ute och föreläser. Han sitter numera också i Suicide Zeros styrelse. I podden berättar Charlie om hur det var när han mådde dåligt och hur han arbetar med Aldrig Ensam.

Det ska bli väldigt spännande att höra fler avsnitt av Ullakarins podd. Så otroligt bra initiativ!

Ladda ner podden Inferno och lär dig mer!

Kommentarer till inlägget

Kommentar från bigg boss
26 augusti, 2017 kl 26 augusti 2017 (15:31)

I am curious to learn what blog system you’re using?

Kommentar från piidm
6 december, 2018 kl 6 december 2018 (13:55)

My scarcely drawn-out net investigations has through the tip of your whole day been paid with energizing measurements to exchange with my kids and amigos.

Kommentar från ipl 2019
19 januari, 2019 kl 19 januari 2019 (13:26)

By and by {i very|i actually} accept extremely glad to claim perceived your site and look preceding to considerably more exciting occasions perusing here. Much obliged heap|tons|plenty|heaps|loads|a extraordinary deal} a full parcel a lot once more for your points of interest.

Kommentar från cricket Schedule
24 januari, 2019 kl 24 januari 2019 (12:48)

It’s been only amazingly enough on to deliver boldly essentially what a lot of individuals would’ve oversubscribed for A digital book to close making some money for his or her complete, due mainly to the plain truth you’ve attempted it just in the event that you required.

Kommentar från happy easter
1 mars, 2019 kl 1 mars 2019 (14:33)

Hi. This post couldn’t be composed bounteous better! examining this post refreshes my memory of my previous zone accomplice. He unendingly settled visiting about this. I will advances this site to him. sure he’ll have a genuine sweep. a few a debt of gratitude is in order for sharing.

Skriv någonting