Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Framåt

6 juni 2009 (17:31) | babysim, Linnéa, sorg&saknad, tröst&hopp | av: Ludmilla

En slö och seg dag.
Eftersom vårt paradis är uthyrt har vi varit kvar i stan i helgen.
Jag borde verkligen, verkligen skriva färdigt den nya Babysimboken. Jag som är en sådan effektiv person kan inte förstå varför det går så trögt fortfarande! Nåja, framåt går det i alla fall.
Den nya Babysimboken skulle ha varit färdig till aug 2008, men som bekant kom något annat emellan. Nu ska det i alla fall tryckas i sommar. Men det hänger ju på att jag SKRIVER!

Det är roligt när jag gör det för den blir så väldigt mycket bättre. Det är fascinerande hur mycket man utvecklas under åren. Jag har hållit på med Babysim sedan 1989 och varit egen företagare sedan 1993. Jag har gjort en del studier på bland annat dykreflexen och jag har utbildat instruktörer sedan 1997. Trots att jag under så många år varit så väldigt aktiv med detta väldigt smala ämne så lär jag mig nya saker hela tiden och det blir bara roligare och roligare!

Idag har jag och Jonas varit på IKEA för att handla in lite nya saker till hans nya rum, dvs Linnéas gamla. Jag håller på med att städa ur hennes rum. Idag har jag tagit undan hennes kläder ur garderoben.

Plagg för plagg har jag tagit ut och tittat på det som varit min dotters kläder. För varje plagg ser jag framför mig hur hon burit just detta plagg i olika situationer. Varje nytt klädesstycke drar igång alla minnen och tankar och känslor. Men, det är hanterbart. Det blev inte någon kaotisk smärta. Jag har tittat på hennes kläder tidigare och nu sorterade jag en del av kläderna in i en låda som jag ska spara och en del av dem till påsar som ska till återvinning eller liknande.

Ett steg till har jag kommit på min vandring.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Tizzel
6 juni, 2009 kl 6 juni 2009 (20:45)

Du gör det så oerhört fantastiskt bra… kommer vidare på din vandring!!!
Kram på Nationalda´n!!!!!

Tizzels senaste blogginlägg..Nationaldag, konfirmation och student! Tizzel minns och funderar!

Kommentar från annsan_s
6 juni, 2009 kl 6 juni 2009 (22:21)

Hej! gå med och få 2000 banner visningar idag när du blir medlem och få mer besökare till bloggen.

http://www.bloggplus.se?r=58155

annsan_ss senaste blogginlägg..Kram dag

Kommentar från Soulsister
7 juni, 2009 kl 7 juni 2009 (9:01)

Du starka kvinna! Jag beundrar dig så! Ett steg i taget så går det…..hur svårt det än är.
KRAM

Soulsisters senaste blogginlägg..Soulsister hos Tonårsmorsan

Kommentar från Eva
7 juni, 2009 kl 7 juni 2009 (9:37)

En dag i taget och ett steg åt gången.
Sakta men förhållandevis säkert.

Evas senaste blogginlägg..Kvällslöpning is the shit.

Kommentar från Monica
7 juni, 2009 kl 7 juni 2009 (20:50)

Du är beundransvärd….finner inga andra ord just nu.

Kram Monica

Kommentar från Trebarnsmamman
8 juni, 2009 kl 8 juni 2009 (9:28)

Du undrar varför du inte orkar skriva färdigt boken. Och jag undrar om du inte är lite hård mot dig själv? Du har förlorat en dotter, du bär på en groende människa, båda två anledningarna är tillräckligt mycket för att en människa inte skall orka, du bär dem båda!
Förstår att det är både skönt och sorgligt att städa och packa ihop Linneas rum. Men jag tror att du valt en väldigt klok tidpunkt. Du fixar detta galant! Men som sagt det tar på krafterna och det är ok att inte orka med så mycket annat!!!!
KRAM

Trebarnsmammans senaste blogginlägg..Liten paus i arbetet…

Skriv någonting