Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Borta bra men hemma bäst!

17 oktober 2010 (20:02) | allmänt | av: Ludmilla

I morse kom vi hem igen efter 2,5 veckas fantastisk resa till USA!
Vi har varit i Los Angeles, Grand Canyon och Las Vegas. Jag kommer att berätta mer om resan och lägga upp bilder inom kort.

Jag har inte varit inne och kollat Lindas konto än men gör det också snart och för över det som kommit in. Jag vet att hon har bokat resan till New York och att den blir inom ett par veckor! Läs mer om Lindas insamling här…

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Soulsister
18 oktober, 2010 kl 18 oktober 2010 (8:15)

Välkommen hem!
kram

Kommentar från Linda
18 oktober, 2010 kl 18 oktober 2010 (10:18)

Välkomna hem!! Det låter som ni haft en helt underbar resa. Ser fram emot att se bilderna.

Ja, nu är även vår resa bokad! Ser fram emot den hur mycket som helst!! Och det är bara ett par veckor kvar tills vi åker. Hoppas hoppas nu att cancermonstrena inte ställer sig i vägen utan att vi kommer iväg på detta!

Kramar!!

Kommentar från P
18 oktober, 2010 kl 18 oktober 2010 (14:43)

Härligt att ha Dig tillbaka!! Har längtat efter uppdatering av bloggen, visste inte att du hade varit utomlands. Va kul, det förtjänade Du!
🙂

Kommentar från Marie-Anne
18 oktober, 2010 kl 18 oktober 2010 (17:42)

Jag är sååå nyfiken på vad du tyckte om Grand Canyon; jag själv tyckte att det var magiskt och jag kände en stark samhörighet med naturen och med ”alltet”, som jag aldrig gjort tidigare. När jag stod vid kanten och blickade ut över bergen kom en ensam fågel flygande, nästan glidande, i luften och min Marcus var nära. Sov ni möjligtvis i Flagstaff?
Jag förmodar att ni körde förbi Hooverdammen på er väg till/från Las Vegas; där är man också bra liten och jag blev hänförd över vad människan kan skapa. Vad tyckte du om änglarna som satt vid sidan av vägen?

kram till dig från mig

Kommentar från Anna
18 oktober, 2010 kl 18 oktober 2010 (21:14)

Välkommen hem! Stora kramar

Skriv någonting