Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Solen lyser idag

20 mars 2009 (10:23) | barn, livet, Mindfulness, tröst&hopp | av: Ludmilla

En härlig morgon.
Jag njuter av solen. Isen ligger blank på sjön, men jag skulle inte våga ta en tur.
Pojkarna i lugn harmoni.
Vi spelar kort.
Sen fördjupar de sig i var sitt projekt och jag får några minuter för mig själv.
Vi ska åka in till Stockholm och hälsa på min syster och hennes snart 4 veckor gamla baby.
Liv och död i en salig blandning. Idag är en dag med liv. Och lite lust för livet också.

Kanske finns det en nyordning i detta kaos.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Leena
20 mars, 2009 kl 20 mars 2009 (11:36)

Hej,
Önskar dig en riktig solig dag med massor av värme.
Jag har något till dig på min blogg.
Kram

Leenas senaste blogginlägg..Vad behöver du göra varje dag för att må bra?

Kommentar från Soulsister
20 mars, 2009 kl 20 mars 2009 (12:17)

Njut av det nya livet, njut av solen och dagen med din syster. Det kommer ladda dina batterier.

KRAM

Soulsisters senaste blogginlägg..Äntligen Fredag

Kommentar från Mia
20 mars, 2009 kl 20 mars 2009 (12:25)

Hoppas du får en riktigt fin dag! Kramar

Mias senaste blogginlägg..Det omöjliga

Kommentar från Gunilla
20 mars, 2009 kl 20 mars 2009 (13:33)

Låter som en dag med bra energi. Låt den komma och ge dig kraft.

Kram Gunilla

Gunillas senaste blogginlägg..Jag vill få folk att stanna upp och tänka tanken

Kommentar från Catarina
20 mars, 2009 kl 20 mars 2009 (14:27)

Ja njut av de små små sakerna som ges. Med tiden blir de fler och fler och som man säger, många bäckar små blir till en ocean tillslut. Just detta när man gått igenom något hemskt,traumatiskt mm så får man på ett egendomligt vis en liten annan syn på tillvaron..på ett bra sätt tycker jag. Man ser de där lilla lilla man innan inte ens reflekterade över kanske. Å de lilla lilla betyder så mycket som bara de att solen lyser som man förr mer tog förgivet eller att de bara var så. Å att man har orken bara att njuta av den stunden och de ger så mycke energi och glädje.
För mitt upp i allt de jobbiga växer de faktiskt possitiva saker med som man med tiden ser mer och mer. Om jag går till mig själv som skadad där dagarna inte är givna alla men när en bra dag kommer njuter man av den till fullo även om man inte gör nått speciellt så är dagen så värdefull. De behöver inte som förr ske underverk för att man skulle tycka det hände nått utan idag gläds man åt helt andra saker.

Så absolut finns en nyordning i ditt liv.Å den kommer med all säkerhet visa sig mer och mer i form av längre stunder glädje än sorg kanske..men så halkar man ner ett snäpp emellanåt men för varje halkning bakåt går de fortare att ta sig upp igen ju längre tiden går. En sköerska på ett rehab hem jag låg på efter olyckan sa till mig att för att du ska må bra igen i de nya livet du fått måste du först ner i gropen och rummla runt och må riktigt dåligt. Efter kommer du klättra steg för steg upp till den andra sidan..ibland halkandes men du kommer dit till slut. Jag tyckte mit ti min sorg att de lät helt sjukt. Tyckte de räckte gott med hur illa man mådde..men utan denna klättring had ejag varit kvar i min sorg än tror jag. De var en enorm resa.

Hoppas din dag blir riktigt mysig i solen och en fortsatt bra helg önskar jag dig

Catarinas senaste blogginlägg..Fredag!!!

Kommentar från Bloggpunkten – Hannah
20 mars, 2009 kl 20 mars 2009 (14:50)

Äntligen börjar solen att visa sig. Tycker det varit mörkt så länge nu så det är skönt med lite ljus! 🙂

Bloggpunkten – Hannahs senaste blogginlägg..Bloggpunkten.se – Alla webbplatser

Kommentar från Camilla
20 mars, 2009 kl 20 mars 2009 (18:56)

Ja, det är underbart när solen skiner. Själv tycker jag våren är en vacker tid på året, bortsett från allt slask som då finns här i norra norrland.

Kram på dej”/C

Camillas senaste blogginlägg..– inget recept, ingen medicin, samtal med jourläkare.

Kommentar från Lotta
20 mars, 2009 kl 20 mars 2009 (20:46)

Tar också tillvara på de små ljusglimtarna som trots allt finns.
Önskar dig och din familj en lugn och skön helg.
Kram Lotta

Lottas senaste blogginlägg..Charlie, jag saknar dig så!

Skriv någonting