Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Leva Vidare grupp

7 juni 2009 (22:00) | att hjälpa andra, självmord, sorg&saknad, tröst&hopp | av: Ludmilla

Tisdagen den 9 juni är nästa möte för oss som förlorat en anhörig i självmord.
Vi träffas kl 18.30 i Senus lokaler i Kanikenhuset i Uppsala (bredvid Filmstaden).

Det är sista mötet före sommaren.

Välkomna!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från DeBoss
7 juni, 2009 kl 7 juni 2009 (22:06)

Ville bara säga att jag tycker du har en jättefin blogg och att du är enormt stark. Allt det bästa till dig, =)

Kommentar från Sara
7 juni, 2009 kl 7 juni 2009 (22:45)

Jag har förlorat en bekant i självmord, och i det fallet var det väldigt hysch-hysch om vad personen dog av. Exempelvis fick inte barnen höra sanningen om varför föräldern gick bort. Jag tycker att det är jättebra att du sprider information om självmord, att det inte är något skamligt! Sen tycker jag förstås att du verkar vara en väldigt stark människa som orkar! Och att Linnéa är oerhört vacker på de bilder du visar av henne.

Kommentar från annika sandberg
8 juni, 2009 kl 8 juni 2009 (12:45)

Har varit på veckoslutsresa till Aalborg ( Ålborg på svenska?) och på Köpenhamns järnvägsstation , i fredags mitt på em, fick vi veta att alla tåg i riktning mot Roskilde stod still pga att någon blivit påkörd av ett tåg ( säkert suicid, tror jag ) : Kändes så sorgligt, tänkte på den okända personen och dess anhöriga under hela resan. Tänkte även på Linneá och er familj.

Annika

Kommentar från Sofie
8 juni, 2009 kl 8 juni 2009 (13:02)

Vad svårt att mista ett barn-obegripligt svårt…/Sofie

Kommentar från Matilda
8 juni, 2009 kl 8 juni 2009 (22:18)

Får jag fråga vad ni pratar om på dom mötena? Är dom till någon hjälp för dig? Kram /M.

Matildas senaste blogginlägg..jaja, spelar roll.

Kommentar från Ludmilla
9 juni, 2009 kl 9 juni 2009 (10:36)

Matilda: Vi delar med oss av våra historier med personer som vet hur det känns. Jag försöker också styra samtalen så att de blir konstruktiva och framåtblickande. Det ger oss alla mycket.

Ludmillas senaste blogginlägg..Bor du i Västmanland?

Skriv någonting