Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Sagan om den trasiga mamman

1 maj 2010 (10:11) | Cancern, död, sjukdom, sorg&saknad | av: Ludmilla

Många är vi som följt Annas blogg om livet här och nu. Anna som fick en ilsken bröstcancer efter dottern Tildas födelse. Behandlingen tog inte som man hoppats och cancern spred sig till hjärnan. I mars dog Anna och lämnade sin man Henrik och lilla Tilda kvar.

Henrik har fortsatt att skriva på Annas blogg. Hans berättelse är gripande. Och viktig! Han har också skrivit en bok till Tilda, 2 år, för att hon ska förstå bättre vad som hänt hennes mamma. Han har lagt ut den första delen på bloggen här…. Mycket läsvärd och gripande! Jag hoppas att det blir en tryckt barnbok. Den kommer att hjälpa många barn!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Celia
1 maj, 2010 kl 1 maj 2010 (14:08)

Har precis läst Annas blogg, grät hysterisk när jag läste vad hennes man skriver. Det sitter fortfarande en stor klump i min hals . Jag kan inte fatta att livet är så orättvis, så farligt, osäkert.
Mina varmaste tankar till Tilda, hennes pappa och till dig Ludmilla.

Kommentar från Annika S
3 maj, 2010 kl 3 maj 2010 (19:15)

Jag har läst en bra bok om barns sorg och lekterapi ( Ericastiftelsen?) Elisabeth Cleve ” En liten och en stor”, om en pappa och liten pojkes väg att hantera och bearbeta sorgen efter att ha förlorat mamman och ett syskon i en olycka.
Pojken är bara 2 1/2 år , trots det når terapeuten honom och hans känslor och tankar.
” Sagan om den trasiga mamman” är så fin, och illustrationerna alldeles fantastiska!

Kram / Annika

Skriv någonting