Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Mac och projektor

13 oktober 2010 (21:05) | IT | av: Ludmilla

Härom veckan när jag skulle hålla babysiminstruktörsutbildning blev det lite bråttom ett tag…

Jag hade fört över filmer från VHS till min Mac samt lagt över hela utbildningsmaterialet i Power Point till samma dator. Det var alltså första gången som jag skulle föreläsa med hjälp av den datorn.

När jag kom till föreläsningssalen och skulle koppla upp datorn mot projektor upptäcker jag att Macen inte har något skärmuttag. Det gick alltså inte att koppla projektorn till datorn.

Jag får snabbt klart för mig att man måste ha ett mellanstycke. Konferensvärden hjälpte mig att leta upp vad jag behövde. Lina på kontoret åkte till Elgiganten och köpte det.

Mellan Macen och projektorn ska denna vara

Hon han komma till föreläsningssalen precis i tid för att jag kunde koppla in datorn till projektorn och dra igång utbildningen.

Tack Lina!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Linda
13 oktober, 2010 kl 13 oktober 2010 (23:36)

Hej där. Jag har suttit i timmar och läst din blogg, fällt många tårar och har en klump i halsen. Är en tjej på precis 23 år fyllda, har en dotter som snart fyller 3 år och en son som blir ett på söndag. Kan för mitt liv inte förstå hur det måste vara/ha varit för dig och din familj att genomgå detta med eran underbara vackra Linnéa, och sen gå igenom allt som blev efter förlossningen med lillasyster och sedan canser på det. Vilken fruktansvärt stark kvinna du är! Jag finner inga ord och jag kan inte uttrycka mig på ordentligt för att på rätt sätt tala om för dig hur grymt stolt jag är över dig, trots att jag inte ens känner dig. Jag hoppas du fortsätter att vara en inspiration för andra människor och jag hoppas att du förstår vad du gör för andra genom att skriva om precis allt det du skrivit om. TACK för att du så öppenhjärtat delar med dig av ditt liv. Tack!

Kommentar från Trebarnsmamman
14 oktober, 2010 kl 14 oktober 2010 (8:17)

Hihi, jo det är väll så att som mac-användare är man så bortskämd med att allt alltid fungerar så man blir lite stäld när det inte gör det 😉 Tur att Lina fick tag på mellanbiten! Och nu har du en till nästa gång!!!!!

Kommentar från Jessica Linde
14 oktober, 2010 kl 14 oktober 2010 (20:12)

Haha, så snopet! Vilken adrenalinkick så där på morgonen. Tur att det löste sig 🙂

Kommentar från J
14 oktober, 2010 kl 14 oktober 2010 (22:13)

Jag blev lika förvånad som du när jag insåg att man måste ha en ”mellanbit”. Lite snopet så där…. 🙂 Men jag kommer aldrig att gå tillbaka till PC. Jag älskar min Mac <3

Skriv någonting