Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Ny fråga

28 mars 2011 (13:15) | bloggfråga, självmord | av: Ludmilla

634 personer röstade på frågan om du försökt att ta ditt liv.
45 % svarade ja.

Nu har jag lagt ut en ny fråga. Känner du någon som tagit sitt liv. Svara genom att tryck på ja eller nej här till höger.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Annika S
29 mars, 2011 kl 29 mars 2011 (8:11)

The Dude; Man har alltid fler chanser, du har inte förstört ditt liv vad du än gjort, att döma ut sitt eget liv är så orättvist. Man orkar komma igen, jag har gjort det flera ggr, efter svåra personliga förluster. Det finns något djupt inne i en som vill leva och vara med! Det gäller dig också! Ta hand om dig!

Annika

Kommentar från Emelie
29 mars, 2011 kl 29 mars 2011 (8:16)

Min farbror tog sitt liv för 14 år sedan, i släkten var historien länge att han dog av en hjärtinfarkt. Det tycker jag är det värsta – att inte erkänna eller våga möta hans smärta varken i livet eller i döden. Jag var tio år då och förstod inte så mycket men idag gör det mig arg. Den ”kultur” som gör att det inte ens finns en öppenhet för att tala om det svåra i tillvaron, när han inte kunde söka stöd hos sina närmaste utan fick göra det hos alkoholen i stället och till sist orkade han inte längre. Hans yngsta dotter var 13 år.

Skriv någonting