Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


GoCart, minisim och barnbarn

10 april 2011 (17:37) | barn | av: Ludmilla

Idag var Emelie och hälsade på med Melinda, barnbarnet. Hon har redan hunnit bli 6 veckor och idag fick mormor flera leenden! Det händer så mycket mellan varje gång jag ser henne. Förra gången var en dryg vecka sedan när jag fick vara barnvakt under tiden Emelie fixade några ärenden.

Det lutar åt att de flyttar till Uppsala snart och det tycker förstås jag är toppen!

Idag hade Oscar sitt 11-årskalas. Han fyllde år i fredags. Han valde GoCart. Nu förtiden räcker det tydligen inte med att ha kalas hemma utan det ska vara lasergame, bowling, bad eller något annat. Det som är praktiskt med ett sådant här upplägg är förstås att man själv inte behöver förbereda särskilt mycket. Och inte städa. 🙂

Fredag till lördag höll jag minisimutbildning för 30 deltagare från hela landet. Deltagarna kom från Piteå i norr till Kalmar i söder och från västkust till östkust. Det är häftigt att samla en mängd entusiaster så här och dela erfarenheter. Jättekul!

20110410-063642.jpg

Skriv någonting