Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Vinn babysimbyxa!

24 april 2011 (9:09) | Babytiden, barn, tävling | av: Ludmilla

Det finns många fina modeller!

Vill du vinna ett par babybadbyxor av bästa kvalitet (Dolphin Swimwear) behöver du bara göra så här:

1. Gå in på www.babysimshopen.se och titta på vilka byxor du tycker är snyggast.
2. Gå in på www.facebook.com/babysimshopen och tryck på gilla-knappen
3. Skriv i kommentarsfältet vilken byxa du vill vinna och vilken storlek (finns från S till XXL dvs upp till ca 16 kg).

Gör detta före den 30 april så är du med i utlottningen. Byxan kan användas lika bra i poolen som på stranden. Byxan har en dragsko kring mage och lår för att kunna anpassa byxan perfekt efter barnet.

Lätt som en plätt! 🙂

Babysimshopen.se hittar du många produkter som har med barn och vatten att göra. Soldräkter, armringar, simglasögon, badleksaker m.m.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Sofie
24 april, 2011 kl 24 april 2011 (13:10)

Hej Ludmilla! Jag är 20 år och vad jag tror, deprimerad. Söker ofta på internet efter svar på mina tankar och känslor och ibland hittar jag information som jag mår sämre av, men allt som oftast sidor som ger hopp. Jag hittade till dig av en slump och har läst i din blogg i några timmar, samt tittat på din föreläsning. Vill bara säga att du verkar vara en otrolig människa, så stark och klok. Att du fortsätter att skriva i bloggen och engagerar dig i andra människors problem är stort och vackert gjort. Du inspirerar mig!

I februari i år var jag med om en väldigt jobbig händelse och efter den har livet inte blivit sig likt. Har handskats med många olika tankar och känslor och nu kommit till det stadie när jag vaknar på morgonen och känner att… nej, jag vill inte fortsätta leva det här livet. Men! Jag kämpar mig upp ändå, försöker leva för mina föräldrar, syskon och vänner. Vet att jag kommer må bra en dag, i alla fall hoppas jag på det. Jag har självmordstankar, men inte så starka så att jag överväger att göra något åt dom. ”Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva”, stämmer in rätt bra.

Att läsa det du skriver om att förlora ett barn och hur fruktansvärt ont det gör får mig att fortsätta kämpa. Ser inte riktigt hur det ska kunna bli bra igen, men har samtidigt förstått att just meningslösheten ”ingår” i deppigheten, Har inte mått dåligt tidigare så de här tankarna och känslorna är nya och skrämmande för mig.

Ville bara lämna ett litet spår. Kärlek till dig och din familj! Glad Påsk!

Kommentar från Annika – trebarnsmorsan med fyra ungar
25 april, 2011 kl 25 april 2011 (0:55)

Jag är gärna med och tävlar, och gillade trycket ”submarine” som jag gärna skulle vinna i stl XL! Skulle passa vår 1,5 åring perfekt nu när hans babysimbyxor han har nu börjar ge små märken efter användandet! 🙂 (han väger lite drygt 12 kg!)

Gillar på facebook (Annika Nilsson)

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Kommentar från Mamma Mia
25 april, 2011 kl 25 april 2011 (14:53)

Jag skulle villja inna blue butterfly till mitt barnbarn lilla Greta..st L 9-13 kg

jag har kollat hemsidan noga.. jag har inget facebook gillar inte detta något vidare…men jag gillar hemsidan,,

och framför allt gillar jag din blogg, ska läsa den noga…
Önskar dig all lycka i livet, för man ska leva livet nu…
Min mamma tog livet av sig när jag var 9 år, jag hittade henne.. hela livet har det förföljt mig..men man måste få leva själv också…kram Mia

Kommentar från Andrea
25 april, 2011 kl 25 april 2011 (18:22)

Simbyxorna Shark är definitivt snyggast och ett par sådana i storlek small skulle min lille pojk gärna vilja ha när han och storasyster åker med oss till Rhodos i sommar, vår första utlandssemester tillsammans, då måste man ju bada i stil! Och hajbadbrallorna skrämmer nog bort alla hajar i Medelhavet 🙂

Jag vill också tacka för en bra och tänkvärd blogg, som jag upptäckte alldeles nu. Har själv nära som försökt och vänner som lyckats ta livet av sig och bloggen är för mig oerhört läsvärd och ger tröst på något vis.

Kommentar från Nina Ortenlöf
25 april, 2011 kl 25 april 2011 (18:23)

Jag gillar på facebook och skulle hemskt gärna vilja vinna Butterfly Large till min tös… Du är en tapper människa.

Kommentar från Hannah Jansson
26 april, 2011 kl 26 april 2011 (7:40)

Det fanns många snygga badbyxor, men jag fastnade extra mycket för just de du har på bilden-red star. De i stl large skulle sitta väldigt bra på de två resor vi har inplanerade där det kommer bli mycket bad.
Jag har gillat sidan på fb.
Tack för att du delar med dig i denna blogg.

Kommentar från Carola L
29 april, 2011 kl 29 april 2011 (15:25)

Gillar på FB (Carola Lind) favorten är nog Delfin. SKulle vilja vinna storlek M

Kommentar från Åsa
29 april, 2011 kl 29 april 2011 (19:33)

Nu har jag gillat på fb och jag hoppas vinna Green Hawaii Large för den var ju bara så fin! Sen är det bara Hawaii som fattas… 😉

Skriv någonting