Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Härligt och sjukt

9 juli 2011 (20:17) | livet | av: Ludmilla

De senaste 2 veckorna har vi varit mer eller mindre sjuka. Oscar började, tätt följd av Sophie. Feber, ont i halsen, ont i öronen, lös i magen och hosta. Oscar var rejält sänkt i flera dagar. Sophie är nu inne på sin 9 sjukdag. Hon har dessutom haft en rejäl ögoninflammation. Nätterna har inte varit kul.

Johan och jag har också fått en rejäl sväng. Jag tappade rösten helt och har också varit sänkt en vecka. Så blev vi lite bättre men idag ordentligt sämre igen. Jag har faktiskt legat och sovit större delen av dagen.
Vilken märklig infektion. Mitt i sommaren dessutom…

Hur som helst lyckades vi få ett par minnesvärda kvällar när vi mådde lite bättre. Barnen har lekt på stranden i den varma kvällssolen och vi har ätit middag på bryggan. Vi har varit ute tillsammans till niotiden på kvällarna och njutit av den vackra kvällen.

Det känns så fantastiskt att kunna ge barnen detta paradis som del av deras uppväxt.

20110709-091657.jpg

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Catarina
9 juli, 2011 kl 9 juli 2011 (22:27)

Inte roligt att vara sjuka nu. Men har hört jätte många som däckat i influensa liknande symtom och varit rejält dåliga- Det är ju ovanligt nu på sommaren..då brukar man ju få vara frisk iallafall. Hoppas ni alla kryar på er fort så ni kan njuta av solen och värmen. Det är ju inget vidare att vara krasslig när det gassar utanför dörren.
Så massa krya på =)

Kommentar från Britta
10 juli, 2011 kl 10 juli 2011 (13:59)

Låter som att du har hittat ditt paradis, trots influensa.

Kommentar från Kristina
10 juli, 2011 kl 10 juli 2011 (22:23)

Oj så länge sen jag var in och läste, men nu har jag läst ifatt mig. Mitt liv tog en mörk vändning igen. Men jag gläds att ditt liv går framåt trots allt. Så hälrigt se bilderna på Sofie och ditt barnbarn. Och grattis till att du orkat skriva en bok. Du är helt otrolig. Hoppas influensan ger sig Kram Kristina i Umeå

Kommentar från Dajana
12 juli, 2011 kl 12 juli 2011 (22:52)

Hej!
Jag är otroligt glad att jag hitta hit . Ska aboslut läsa denna bloggen!Jag en tjej som precis tagit studenten och är väldigt intresserad av att jobba inom psykiatrin eller att hjälpa personer som mår dåligt och behöver någon att vända sig till. Tror du behandligsassisten är något jag borde inrikta mig vidare på? 🙂

Kommentar från Nenne
13 juli, 2011 kl 13 juli 2011 (11:29)

Hej! Vad glad jag är att jag hittat hit. Förlorade min yngsta son, snart 17 år, i april. Har nu börjat törsta efter information och upplevelser av andra i samma situation. Har börjat läsa din blogg från början och har hunnit ungefär 3 mån. Alltså ungefär där jag är nu. Känner igen mig så mycket i det du skriver. Kan man maila dig?

Kommentar från Åsa
14 juli, 2011 kl 14 juli 2011 (8:26)

Hoppas att ni är friska allihop igen och kan njuta helt av sommaren.

Kommentar från svea-karin
15 juli, 2011 kl 15 juli 2011 (7:07)

krya på er!

Skriv någonting