Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Lucia 2011

13 december 2011 (21:09) | barn | av: Ludmilla

Fjärde Lucian utan Linnéa.
Det var ju en av de första sakerna som Jonas sa när han fick veta att Linnéa var död: ”Då blir det jag som har ansvaret för Luciatåget”. Linnéa dog den 30 maj. Jonas var 9 år. Och det var långt till Lucia…

Jag har haft den stora lyckan att få ett eget Luciatåg hemma på morgonen. När tjejerna var riktigt små var det jag och de som Lussade tillsammans. Men snart så gjorde tjejerna det själva. Och så kom det två pojkar också. Jag hade som mest ett Luciatåg med 4 barn! Vilken rikedom!

I morse kom de igen. Liksom förra året var de 3. I år var den yngsta deltagaren mycket aktiv. Den äldste var en lång stjärngosse, sedan var det en söt tomte och så en liten Lucia med stjärngosse-stjärnan!

Luciatåget

Kameran hade jag gömt under täcket så att jag skulle fånga ögonblicket! 🙂

Lycka!

Tidigare Luciatåg:
2008
2010

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Heiduskaja
15 december, 2011 kl 15 december 2011 (0:30)

Tja!
Veckans blogg är igång på min blogg http://heiduskaja.bloggspace.se/! Anmäl dig och ha chansen att vinna nästa fredag den 26:e! Fram tills dess kan du tävla!
Gå in på min blogg och kommentera i ett av inläggen ”Jag är med” och glöm inte att skriva din bloggadress!
Lycka till!
Kram Heiduskaja

Kommentar från Tina
18 december, 2011 kl 18 december 2011 (13:23)

Sååå söta:)

Skriv någonting