Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Liv efter döden?

29 december 2011 (10:35) | döden | av: Ludmilla

De här klippen handlar om Ben Breedlove som föddes samma år som Linnéa (1993), med en hjärtsjukdom som fått honom att nästan dö 3 gånger. Han berättar om det här och vad han upplevde. 2 veckor efter det sista klippet dog han.

Det är så många som beskriver samma sak. Hoppas att man snart får veta mer om vad som händer efter döden.

Vad tror du?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Jerry
29 december, 2011 kl 29 december 2011 (12:48)

Just nu så bryr jag mig faktiskt inte. Det får vara som det är med livet efter döden. Fast livet pågår ju alltid så döden är bara ett mänskligt påhitt… för vi dör aldrig… (;-)

Kommentar från Tina
29 december, 2011 kl 29 december 2011 (13:37)

Jag har berättat om vad både jag och min yngsta dotter upplevt tidigare, så läs det:) Känner igen mej när Ben skriver att man känner en sådan underbart lugn och kärlek. Så leta fram det jag skrev sist det handlade om liv efter döden.
Usch, vilken fin pojke, Ben, som inte fick leva:(
Kram//

Kommentar från cecilia
29 december, 2011 kl 29 december 2011 (14:57)

Jag tror på att det finns ett liv efter detta där själen lever vidare. En vän till mig är medial, hon ser dem som är döda…!
Min bror dog 2008…han sa 2 veckor innan till mig ”du har snart ingen bror längre…jag ska gå mot ljuset…till lugn och ro” jag kunde inte ta in det då. Han dog 2 veckor efter i suicid. Jag tröstar mig med att han ÄR i ljuset nu och väntar på oss.

Kommentar från Catarina
29 december, 2011 kl 29 december 2011 (15:34)

Jag tror absolut det finns något efter det att vi lämnar jordelivet. Så många som varit nära att lämna kan inte ha fel när det berättar? Likaså det seriösa som jag säger det som kan få kontakt med det på andra sidan och tala om så specifika saker det får förmedlat från den andra sidan, vart skulle det få informationen ifrån? Att kroppen försvinner, det yttre skalet det är en sak men själen tror jag hamnar just på den andra sidan. Å vad den andra sidan är det får man väl reda på den dagen man är på väg dit tänker jag. Men definitivt i någon form finns våra nära och kära som gått före kvar..har känt, sett så mycket själv att jag inte tvivlar alls.

Kommentar från Marie-Anne
29 december, 2011 kl 29 december 2011 (18:27)

TACK för att du delar med dig

Kommentar från Anna
2 januari, 2012 kl 2 januari 2012 (21:55)

Jag tror inte att det händer något alls när vi dör. Jag tror att vi måste leva fullt ut den tid vi har, för sen finns inget.

Kommentar från Anna
3 januari, 2012 kl 3 januari 2012 (19:19)

Har också varit med om märkliga saker. Men tanken är liksom lite för stor för att rymmas. Klat att det finns en väg i slutet på evigheten, eller? Nej, ingenting behöver ju vara självklart… och hela världen fungerar ju så fantastiskt koplicert egentligen, det är genialt konstruerat, kan det verkligen bara vara en simpel slump alltihop?

Som sagt.. tanken är lite för stor för att rymma i mig, så jag försökerfokusera på annat, blir tokig annars. Men märkliga saker händer, och inte kan det väl bara vara så, utan att ha ett syfte?

(Dn där friden, den där helt obeskrivliga, ens i fantasin eller tanken hos sig själv, har jag upplevt. I en dröm föll jag ut för en klippa, som många berättat, och den ro, det lugn.. aldrig ville jag vakna efter den stunden…

Men lyssna inte på en självmordsbenägen, tonårig, dramatisk, tänkare som mig, jag vet knappt vad jag pratar om själv…

Kommentar från bossy
4 januari, 2012 kl 4 januari 2012 (20:20)

Jag har haft ut-ur kroppen upplevelser sen jag var 10 år (är 47 idag) och är övertygad att vi är mer än bara vår kropp. Man ska inte vara rädd för att dö, är en oerhört befriande känsla faktiskt att vara utan en (tung) kropp. Lättsamt och flyktigt på något sätt 🙂

Kommentar från PAulo Bärlund
5 januari, 2014 kl 5 januari 2014 (22:25)

Min Pappa dog i cancer , han dog inte en plötslig död men några minuter efter hans död så såg jag ett jätte starkt ljus silhuett lysa runt hans kropp och sängen jag blev paralyserade utav själva händelse och tyckte att det var fint på ett väldigt speciellt sätt ,ca 3 minuter efteråt så kändes det som jag hade fått en smäll över hela huds kropps yta min lille bror är jätte troende o säger att jag fick ont över huden på grund att jag befann mej nära en plats där levande tyng är förbjudna därför fick jag ont …. nån som har haft något liknande upplevelse ?

Skriv någonting