Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Gästblogg: ”Jag känner tydligt att någon haft sex med mig.”

16 maj 2012 (15:31) | sexuella övergrepp, tonåringar | av: Ludmilla

Det var den 8 Oktober 2006 och jag var 17 år. Min bästa kompis och jag hade åkt till några äldre killar som vi lärt känna och festat med tidigare. Det första som slog mig när dörren vi ringt på öppnades var haschlukten. Jag kände igen lukten sen tidigare då även jag testat att röka 2-3 gr tidigare. Även denna kvällen tog jag några bloss.

Efter ett tag blev jag och min vän bjudna på E (Ecstasy). Detta var något jag aldrig testat innan och min nyfikenhet tog över mitt förnuft. Jag tog 1 och halv tablett och efter några minuter slog euforin och välbehaget till. Jag dansade, skrattade och befann mig känslomässigt i sjunde himlen.

Efter ett tag när känslan höll på att avta fick jag snabbt två nya. Vid den här tidpunkten bestämde jag och min vän att vi skulle åka vidare till en annan fest där vi kände en kille sen tidigare. Även han var äldre. När vi kom till denna festen blev vi bjudna på en hel del alkohol. Vilket säger sig själv inte är bra att blanda med centralstimulerande.

Jag kommer ihåg att jag dricker en hel del. Shottar blandat mex öl. När klockan blir 6 på morgonen bestämmer sig min kompis att lämna festen. Jag däremot stannar kvar. På festen är också en fotbollstränare vi kände sen tidigare. Fotbollstränaren är 32 år.

Efter min kompis lämnat festen vid 6 slutar alla mina minnen. Nästa minne jag har är att jag sitter naken i ett badkar med alldeles för varmt vatten rinnande från kranen. Jag går ut från badkaret och ser fotbollstränaren från festen naken och sovandes i sin säng. Vi är ensamma i en liten lägenhet och jag är fortfarande påverkad av alkohol och förvirrad.

Jag sätter på mig de kläderna jag hittar. Min BH hittade jag aldrig och jackan är försvunnen. Jag tittar på klockan och den är 10 på förmiddagen. Alltså har jag haft en blackout i fyra timmar utan något minnesfragment överhuvudtaget. När jag går ut från lägenheten ut på gatan har jag ingen aning om vart jag är. Slutligen tar jag mig hem men det tar många timmar innan jag ”nyktrat till” och förstår innebörden av vad som faktiskt hänt.

Under dagen som går känner jag mycket tydligt att någon har haft sex med mig både vaginalt och i rumpan. Det är glasklart för mig att denna någon är fotbollstränaren som var på samma fest och sen låg naken i sängen. Vad som sen tar ytterligare några timmar för mig att förstå är att lägenheten jag vaknade upp i inte är samma lägenhet festen hölls i och mitt sista minne är ifrån. Jag har alltså på något sätt tagit mig till en annan lägenhet flera kilometer bort utan att veta hur. Ett dygn senare hittar jag min tampong långt uppkörd i underlivet i resultat av en penetration.

Den här kvällen lämnade kvar många psykiska men och en smärtsam emotionell sårskorpa. Mycket skam och skuldkänslor har plågat mig under alla dessa och framförallt ovissheten om vad som egentligen skedde den oktobermorgonen. Jag berättade aldrig för någon utan min bästa vän om vad som hände (eller vad jag inte visste hände). I efterhand kan jag djupt ångra att jag inte anmälde händelsen. Mycket för min egna självkänslas skull som tagit mycket stryk. Mitt jagvärde försvann totalt den natten/morgonen och händelsen kom att påverka hela min tonår med händelser av destruktivitet och depression.

Jag försatte även mig själv i fler sexuellt förnedrande situationer efter detta, för jag kände och känner än idag att jag inte är värd mer.

————————————————————
Tack för att du ville dela detta med oss. Mycket modigt! Jag förstår att den här händelsen har satt djupa spår i dig och din självkänsla. <3

Det är så sorgligt att det är så många som varit med om sådana här saker.

Det är viktigt att stå upp för sig själv och inte gå med på något som man inte vill göra. Att inte använda droger eller berusa sig med alkohol är nog en av de viktigaste sakerna att tänka på för att inte hamna i situationer man inte vill hamna i. Men det hjälper inte alla gånger heller förstås.

Om man har blivit sexuellt utnyttjad är det oerhört viktigt att man anmäler händelsen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Piccolacasa
16 maj, 2012 kl 16 maj 2012 (18:16)

<3

Skriv någonting