Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

London

23 maj 2012 (20:50) | barn, resor | av: Ludmilla

För en vecka sedan var vi i London med barnen. Jag har varit i London flera gånger tidigare och älskar staden. Den är så härlig att strosa i och stämningen är bra tycker jag.

Nu hade vi två dagar där och två resdagar. Vi flög med Ryanair från Västerås. Det fungerade faktiskt väldigt smidigt. Det var bra förbindelser från Stanstead flygplats till London. Vi bodde centralt och bra vid Hyde Park. Gångavstånd till det mesta. Och så kunde man hoppa på en dubbeldäckare eller ta en taxi också.

Gilly Hicks

Första dagen promenerade vi på Oxford Street och Regent Street. Här råkade vi ut för ett PR-jippo som var riktigt kul. 3 öppna dubbeldäckare fulla med killar i shorts slängde ut mängder med fina trosor från Gilly Hicks till de som gick på gatan. Oj, vad folk kastade sig på dem. Även vi. Sedan stog vi där med 29 trosor. Jag får väl lotta ut dem på bloggen. 😉

Leksaksbutiken i fem våningar, Hamleys, fick ett långt besök. Sedan hoppade vi på en buss som tog oss via Picadilly Circus och Trafalgar Square till Towern. Här strosade vi omkring och såg även kronjuvelerna.

Från Towern tog vi båt till Big Ben och parlamentshuset. Sedan var det dags att leta upp någon mysig Pub för att äta middag.

Tom Cruise och jag

Andra dagen gick vi först till Madame Tussauds vaxmuseum och sedan till Sherlock Holmes museum. Efter en lunch i parken utanför Buckingham Palace tog vi oss till Pariserhjulet London Eye och såg staden uppifrån. Därefter hann vi med en kort shopping innan vi åkte tillbaka till hotellet.

Oscar och Jonas har vuxit om mig nu.

En härlig och händelserik helg med mycket kvalitetstid med barnen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Lisa
24 maj, 2012 kl 24 maj 2012 (1:02)

Hallo!
Ville bare skrive en liten hilsen på bloggen din. En helt utrolig historie du har bak deg. Har lest og lest i mange timer nå, og sitter med tårer i øynene. Du er virkelig ei sterk dame!
Tenner lys for Linnéa ikveld<3

Kommentar från Marie-Anne
24 maj, 2012 kl 24 maj 2012 (16:39)

Ja, visst är det härligt i London 🙂 Jag hälsade på min äldsta dotter som bor i London sedan…oj, jättemånga år… för c:a två veckor sedan och vi firade bådas våra födelsedagar tillsammans.

kram till dig från mig

Kommentar från Inkan o Ligan
25 maj, 2012 kl 25 maj 2012 (9:47)

Härligt det ser ut.
Jag älskar London.
Tazz&Kram

Pingback från Ludmillas Blogg » Paris
2 maj, 2013 kl 2 maj 2013 (20:41)

[…] året i maj åkte vi till London! Nu har vi tillbringat fem dagar i Paris i hopp om att få möta våren. Men, nej det var inte vår […]

Skriv någonting