Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Har du försökt få vård i sommar?

17 juli 2012 (8:08) | att hjälpa andra, psykiatri | av: Ludmilla

Efterlysning:
Journalist söker någon på västkusten som sökt psykvård under sommaren men inte kunnat få det pga av neddragningarna i vården.

—————————————–
Hej, väldigt bra och viktig blogg! Det här kanske inte är rätt forum att ställa en sån fråga men jag jobbar iallafall för Sveriges Radio och jag letar efter någon förälder som har erfarenhet av att barn mår dåligt och inte fångas upp, och som vill ställa upp och prata om det i radio. Vet inte om du kanske kan hjälpa mig med det Ludmilla eller om du har kontakt med någon som kan tänkas ställa upp men jag skulle verkligen uppskatta det om jag fick hjälp med det här!

Om någon känner att de kan tänka sig ställa upp så är min mail natalija.sako@sverigesradio.se och mitt nummer 0768-762024.

Vänliga hälsningar,
Natalija Sako
Sveriges Radio P4, Göteborg

Skriv någonting