Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


suicid

27 september 2012 (21:04) | | av: Ludmilla

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Nathalie
1 juli, 2014 kl 1 juli 2014 (11:44)

Hjälp. Jag orkar inte mer. Jag vågar heller inte ringa akurpsyk, jag vet inte vad jag ska säga

Kommentar från Anna
15 oktober, 2014 kl 15 oktober 2014 (12:04)

Det kommer bara ibland. Vissa dagar mår jag bra och vissa mår jag extremt dåligt. Jag har sökt hjälp tidigare. Men sen så blev det bättre. Men det kommer tillbaka lite då och då. Vad ska jag göra?

Kommentar från Sandra
24 oktober, 2014 kl 24 oktober 2014 (0:11)

Jag har en bästa vän som vill ta sitt liv, ingenting jag säger duger som tröst hon har bestämt sig. Jag har flertal gånger skrivit till hennes föräldrar och dom har skickat henne till psyk , då har hon bara legat under natten och sedan skickats hem. Men efter allting i hennes liv så orkar hon inte mera, och jag känner mig så dålig som inte kan göra någonting. Hon har sökt vård och hjälp för detta, men det är ingen som har hjälpt henne så som hon behöver. Jag är frustrerad och rädd , för jag vill verkligen inte mista min vän. Vad ska jag göra? Hon vill inte ringa linjer och prata och hon vill inte in på psyk.. Hjälp!

Kommentar från Sven
12 december, 2015 kl 12 december 2015 (17:52)

Född på 50 talets första del, antar är för gammal för vara här. Har levt med en svår ryggskada som lett till svår värk i över 15 år. Tyvärr har jag inget förtroende för ps vården sen tidigare erfarenheter. Ofta önskar man att man slipper vakna nästa morgon. Värken gör mig så trött glömsk lättirriterad alla våra vänner har tröttnat på att jag alltid i ssita stund säger ledsen kan inte har så ont. Ingen arbetsgivare vill veta av en som aldrig kan lova göra något för man vet aldrig hur ont man har. Vet bara att denna hösten har varit mer än jag orkar. ÄR så trött vill verkligen inte längre bara det man vet hur ledsna många runtomkrong skuille bli. har dåligt samvete att jag inte vill längre, dåligt samvete inte kan jobba längre dålig äkta man klarar inte ngåot på gruynd av värken. ÄTer så obehaglivt mycke tabletter när jag har så här ont.
Förlåt är väl fel skriva här …. orkar bara inte mer

Kommentar från Ludmilla
14 december, 2015 kl 14 december 2015 (23:14)

Hej Sven, Jag förstår att det måste kännas fruktansvärt jobbigt att ha ont under så lång tid. Du känner skuld och kanske skam för att du inte kan jobba som du önskar att du kunde. Så frustrerande. Har du varit i kontakt med smärtkliniken? Har man gjort någon ordentlig utredning av dina smärtor? Har man utrett om du fått en depression? Det är inte konstigt att man blir deprimerad om man haft ont så länge.

Jag hoppas att du söker t ex till vårdcentralen och att du kan få en samtalskontakt genom det. Men kontakta gärna 90101, självmordsupplysningen, som är anonym. Där kan du i lugn och ro diskutera din situation och få konkreta råd.

Du har rätt i att andra skulle bli väldigt ledsna. Du kan må mycket bättre än du gör nu och kan få ”verktyg” för att lättare hantera smärtorna.

Ring redan idag. Du kan vara anonym och du kan ringa dygnet runt. 90101.

Kommentar från Linnéa
14 juni, 2016 kl 14 juni 2016 (10:07)

Hej jag mår jette dåligt och har tänkt på att avsluta mit liv

Kommentar från Julia
5 juli, 2016 kl 5 juli 2016 (17:31)

Jag mår skit nu.det har jag gjort dom senaste åren.jag vill dö men vågar ej tänk om det gör ont fast jag fullständigt skiter i det. Jag tänker avsluta mitt liv …orkar inte leva mer

Skriv någonting