Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


God Jul!

24 december 2012 (11:55) | att hjälpa andra | av: Ludmilla

Jag vill önska alla en riktigt härlig jul.

Jag skulle också vilja slå ett slag för de paket man kan köpa på SOS barnbyar. Vi har gjort detta till en jultradition. Vi har idag köpt ett familjepaket, två starta-eget-paket, ett lek- och fritidspaket, ett medicinpaket, ett vattenpaket, ett skolpaket och ett klädpaket.

Barnen är mer och väljer det de vill att vi skänker.

Det känns väldigt bra att kunna lägga pengarna på något så värdefullt som att hjälpa någon annan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Skriv någonting