Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Gör din egen solvarnare

17 maj 2015 (18:24) | allmänt | av: Ludmilla

Var rädd om din hud. Den kommande veckan är det Euromelanoma days. Då kan man kontrollera sina hudförändringar utan remiss på t ex Kungsholmens Hudklinik. Klicka här för att komma till bokningssidan…

Nedan ett smart sätt att se hur stark solen är. Stick ned en pinne i sanden. Rita en cirkel runt pinnen där radien är lika lång som pinnen är hög (lägg ned pinnen för att markera). Om pinnens skugga faller inom den ritade cirkeln är solen stark och var noga med att skydda dig.

bygg din egen solvarnare

Skriv någonting