Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Hur mår jag?

22 oktober 2008 (20:43) | allmänt, babysim, barn, livet | av: Ludmilla

Jag har i de senaste inläggen skrivit mycket om andra saker än om hur jag mår. Eftersom jag vet att det är många som går in på bloggen just för att få veta det, så kanske jag ska berätta det.

Eller så kanske jag inte ska det utan helt enkelt låta folk höra av sig istället…? Men å andra sidan är jag ganska svår att få tag på… så…

Jag är svår att få tag i. Jag började använda telefonsvararen hemma redan för drygt 10 år sedan. Ja, men då menar jag – ständigt och jämt. Det var på den tiden som jag hade (ännu mer) svårt att avgränsa jobbet från hemmet. Jag hade kontoret hemma. Jag var inte så duktig på att skilja på hemtelefon och kontorstelefon. Det ledde till att kunder ringde hem till mig på alla tider på dygnet. Och då menar jag alla! Mina kunder är nämligen nyblivna barnföräldrar i stor utsträckning och alla ni som vet hur det är att få barn vet ju att dygnet är lätt att vända på… Plötsligt kommer man på att man behöver byta simtid eller något annat viktigt, kl 02.14. Så därför började vi ha telefonsvararen på konstant och lyssnar av den för att se om det är något som vi ska åtgärda. Ett slags filter helt enkelt.

En sak som jag minns från den ”gamla goda tiden” var när jag födde Jonas. Det var 1998. Jag åkte in till förlossningen och födde honom och åkte sedan hem igen. När jag kom hem gick jag och la mig. Morgonen efter lyssnade jag av telefonsvararen eftersom jag hade varit borta hela dagen innan. Jag ringde upp en kund som var väldigt irriterad över att jag inte hade ringt tillbaka på hela dagen och jag fick ursäkta mig att jag hade varit och fött barn…

Det är rätt skönt att kontoret sedan många år tillbaka ligger på ett annat ställe än mitt hem. Men jag tycker fortfarande att tillgängligheten är extremt viktig! : )

Ja, hur mår jag?

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Tonårsmorsa
22 oktober, 2008 kl 22 oktober 2008 (22:59)

Ja, vännen! Hur MÅR du? Egentligen?

Ibland vet man inte riktigt. Ibland försöker jag verkligen känna efter, men kan inte komma på hur det står still… Kanske kan det räcka så ibland?

Tonårsmorsas senaste blogginlägg..Zumbas dansar loss

Kommentar från Therese
23 oktober, 2008 kl 23 oktober 2008 (12:40)

Jag tror inte du vill/vågar känna efter riktigt hur du egentligen mår utan försöker stänga det inom dig istället och lägga energin på annat. Du måste få tid för dig själv och tänka, fundera och unna dig bra saker så du får se hur fint liven ännu kan vara.

Har ändrat länken nu också =)

Thereses senaste blogginlägg..kroppens reaktioner.

Kommentar från Monica
23 oktober, 2008 kl 23 oktober 2008 (14:16)

Hej …det var ett tag sedan jag kommentera här …förstår att du mår upp och ner men det får va så du har säkert många ljusa stunder med din familj och då känns inte sorg o saknad lika mycket just då ..ha det bra och var rädd om dej …Kram Monica

Kommentar från Gunilla
23 oktober, 2008 kl 23 oktober 2008 (15:03)

Jag ler när jag läser om hur du föder barn och sedan ringer upp och ger ett giltligt skäl till varför du inte ringde tillbaks…. Vad svarade kunden?

Gunillas senaste blogginlägg..Jag glömde..

Kommentar från Ludmilla
23 oktober, 2008 kl 23 oktober 2008 (20:45)

Tonårsmorsa: Ja, hur mås det?
Therese: Ja, det är nog sant. Man orkar liksom inte må dåligt hela tiden.
Monica: Tack för titten.
Gunilla: Kunden blev väldigt skamsen och ursäktade sig … ; )

Skriv någonting