Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Två högerskor

13 november 2008 (16:41) | allmänt, barn | av: Ludmilla

Jag letar efter mina vinterskor i vår lite smått röriga hall. Nu är det i och för sig inte alls så rörigt som det var när det fanns fyra barn i familjen. Nu är det bara två hemma.

Jag hittar en högersko. Jippie! Bara en sko till… Jag rotar bland alla höst- och sommarskor som inte är bortplockade. Det känns så konstigt att plocka undan från en säsong som inte Linnéa varit med under. När hon dog plockade jag undan hennes vinterkläder från hallen…

Här var den ju. Den andra skon. Nä… Det är ju en högersko. Likadan…

Det var ju så… Linnéa och jag hade samma kläd- och skosmak i mycket. Det finns ett antal skor som det finns två par av. Ett par i storlek 38 och ett par i storlek 39. Linnéa hade störst.

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Gunilla
13 november, 2008 kl 13 november 2008 (21:12)

Allt omkring dig har minnen med sig efter Linnea. Bli ínte förvånad om du en dag sitter och gråter över hennes skor.
Kram Gunilla

Gunillas senaste blogginlägg..Min torsdag

Kommentar från Sandra
13 november, 2008 kl 13 november 2008 (23:38)

Jag vill bara säga Tack! Jag fann denna blogg, av en ”slump”. En dag när allt kändes extra svårt. Med jobbiga tankar och ångest. Och jag är så glad att du skriver, för dina ord ger mig perspektiv.
Jag vet hur det är att må riktigt dåligt, att äta mediciner och att kämpa mot sig själv. Men när jag läste dina ord, så blev jag så glad att jag inte har givit upp ännu, att jag orkar kämpa. Samtidigt som jag grät floder över din Linnea. Vad vacker hon var, så fin!
Jag kan känna både hennes vilsenhet och er sorg. Förtvivlan är fruktansvärd i båda hörnen. Och jag lovade mig själv efter att ha läst dina ord att fortsätta kämpa vidare…för jag litar på att snart så kommer solen att lysa fullt på mig med.
Tack och varm kram! Jag vill att du ska veta att du finns i mina tankar, jag önskar dig och din familj allt gott!
Sandra

Sandras senaste blogginlägg..Ett stort TACK för..

Kommentar från Tonårsmorsa
14 november, 2008 kl 14 november 2008 (9:12)

Det är just de där små detaljerna. De där små sakerna man knappt tänker på annars, som väcker ett minne till liv. Som förstör eller förgyller en hel dag…! Kramar till dig!

Tonårsmorsas senaste blogginlägg..Världens sämsta inbrottstjuv (video)

Skriv någonting