Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Allas vår Tonårsmorsa

3 februari 2009 (9:57) | barn, blogg, tävling, tonåringar | av: Ludmilla

Hurra vad alla är glada för Tonårsmorsas vinst i Stora Bloggpriset igår!
Det var oväntat enligt många men ack så välförtjänt. Många är det som har skrivit om detta idag!

Ett av de mest intressanta inläggen skriver Trollhare som tycker att bloggandet är den nya kvinnofällan…

Här kan man se vimmelbilder…

Tonårsmorsa hade jag nominerat när jag satt i Bloggpanelen, men de andra hade jag inte nominerat. Så jag fick bara ett rätt. Men ett stort rätt!

Det som gör att Tonårsmorsa är så skön att läsa är blandningen mellan alldaglighet, underfundighet och skarpa politiska åsikter. Dessutom bjuder hon på sig själv på ett sätt som inte många skulle våga. En ensamstående fyrabarnsmamma med mycket stort hjärta.

Ärligt talat fattar jag inte hur hon hinner både blogga så mycket som hon gör, hänga med i bloggossfären och nyheter på det sätt man måste för att kunna skriva så mycket. Dokumentera sitt eget liv, skriva radiokåserier OCH vara en underbar mamma till 3 tonårsdöttrar och ett yrväder.

Helt otroligt!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Joanna
3 februari, 2009 kl 3 februari 2009 (10:36)

svar: hej! förlåt för ett sent svar.
ja äs och sånt är inget positivt. det tkr inte ens jag som kanske (lr iaf påstås det från vissa) har en. jag funderar mkt på att söka hjälp nu. jag klarar inte av skolan längre och för mig är en bra utbildning och ett bra jobb jätte viktigt. jag saknar dansen som var en av de få saker som fick mig att känna lycka förr. jag vill känna samma sak idag när jag dansar och utvecklas och testa en massa stilar. allt detta motiverar mig till att söka hjälp.
MEN (det finns alltid ett ”men”) jag vill inte vara tjock. jag vill fortfarande gå ner i vikt. det är därför jag inte kmr nånstans. för jag har 2 sidor som jag balanserar emellan och jag lyckas inte välja emellan dem.

jag har läst lite i din blogg och jag beklagar det som hänt din dotter. jag vet inte vad jag ska säga. jag kan inte förstå hur det är, jag har aldrig varit med om något liknande (inte någon i min närhet iaf). jag hoppas att ni alla mår bra idag, trots det som hänt, och att ni lyckas gå vidare och kämpar på.
varma kramar / joanna

Skriv någonting