Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Tips på hjälp

25 februari 2009 (22:40) | allmänt, blogg, psykiatri, sjukdom, tröst&hopp | av: Ludmilla

Nu finns det en blogg där en kurator svarar på dina frågor.
Han som skriver heter Mats och har lång livserfarenhet.
Passa på att kolla in den här bloggen om du har problem eller mår dåligt på något sätt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Sandra
25 februari, 2009 kl 25 februari 2009 (23:59)

Hej hittade din blogg i dag och har läst och gråtit till den hela dagen, du är otrolig, vet inte riktigt vad jag ska skriva, alla ord låter så fjuttiga och fel.. Men du är så stark som orkar vidare, att du orkar dela med dig! Många kramar till dig och varma tankar till linnea! åker ofta tåg från uppsala och det hela känns så olustigt nu… /Sandra

Skriv någonting