Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Nu är det inte många Spotifyinvites kvar…

1 mars 2009 (20:57) | musik, spotify, tävling | av: Ludmilla

Vill du kunna lyssna lagligt vilken musik som helst?

Ja ge mig ett bra skäl till varför jag ska ge just dig en invite?

Senast den 3 mars gäller.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Emely
1 mars, 2009 kl 1 mars 2009 (21:51)

Hej Ludmilla!
Jag tänkte jag skulle mejla dig med tanke på Q-rators inlägg. Men jag vet inte riktigt vilken mejl så skulle uppskattas om man fick den. =)

Kram

Emely

Emelys senaste blogginlägg..Leva

Kommentar från Eva
1 mars, 2009 kl 1 mars 2009 (22:03)

Det började som en nyfikenhet kanske, att jag läste din blogg. Jag
hade sett dig och Linnea nån gång när jag lekte med Emelie efter
skolan. Men nu läser jag din blogg varje dag. Det känns overkligt.

Du verkar ha en sån förmåga att ta tag i saker och ting. Energi. Jag
hoppas att du också ser det! Glöm aldrig den.

Och med det sagt vore det väldigt kul att få en invite för att göra
det här ännu overkligare!

Kommentar från Sandra
1 mars, 2009 kl 1 mars 2009 (22:09)

Hihi..okej, tre skäl..egentligen så kommer jag nog bara på ett. Jag fyller år den 4 mars. Och det hade varit en superfin födelsedagspresent. 🙂
Kram

Kommentar från Lotta
1 mars, 2009 kl 1 mars 2009 (22:12)

Musik är balsam för själen. Robin pratar mycket om spotify här hemma. Har inte riktigt förstått ännu. Mer än att det handlar om musik och film. Kan man dela med sig av det? Eller kostar det månadsvis? Själv har youtube varit ett bra sätt för mig att lyssna på musik, samtidigt som jag bloggar eller skriver.
Kram på dig!
Lotta

Lottas senaste blogginlägg..Award.

Kommentar från toooot
1 mars, 2009 kl 1 mars 2009 (23:17)

Jag har verkligen väääääääääntat på att du skall ge ut nästa invite igen :'( hoppas jag vinner nu.

Kommentar från dajla
1 mars, 2009 kl 1 mars 2009 (23:39)

hej,
jag heter dajla och ska snart bli 16, musik är egentilgen det enda sättet jag uttrycker mig på och gör vardagen lite lättare så jag skulle hemskt gärna vilja lyssna på Linneas musiklista men har ju inte spotify så det går ju inte..
har egentilgen en massa att säga men det räcker nog om jag säger att du & din blogg har berört så otroligt mycket och fått mig att tänka tankar jag har skjutit undan så länge, tack för en sjukt bra blogg!
Kram 🙂

Kommentar från Gunilla L
2 mars, 2009 kl 2 mars 2009 (9:07)

Hej!
Jag är 50+ och älskar musik, lyssnar på det mesta och läser de flesta skivrecensioner gällande ny musik. Det vore så bra att kunna lyssna oavsett var jag befinner mig. Vore väldigt snällt med en invites till mig.

Tack på förhand!

Kommentar från Tuija
2 mars, 2009 kl 2 mars 2009 (9:51)

Vi älskar musik! Jag vet inte heller riktigt vad spotify är, men skulle mer än gärna vilja prova. Musik ger så mycket känslor, tankar, glädje, tårar ett helt register av känslor.

Musik läker själen så sakteligen.

Kramen Tuija

Kommentar från Gunilla
2 mars, 2009 kl 2 mars 2009 (10:06)

Jag vet inte hur spotify funkar, men kan väl ändå försöka vinna.
Musik är en viktig bit i mitt liv. Den kan man ha som en vän hur man än mår. Man väljer efter det som passar i just den stunden.
Tack för din kram!

Gunillas senaste blogginlägg..Läs detta om sorgen

Kommentar från Leena
2 mars, 2009 kl 2 mars 2009 (11:13)

Vad var jag utan musik…musik har alltid varit och är en stor del av mitt liv.
Det är musik och mina motionärer som tvingade mig upp från svarta hålet redan någon vecka efter Ainos död. Min Aino brukade träna på mina spinningpass och älskade min musik och tyckte det var coolt att ha mamma som ledare…! Och hon vill att jag fortsätter…
Kram

Leenas senaste blogginlägg..Dagen efter…

Kommentar från Charlotte Isaksson
2 mars, 2009 kl 2 mars 2009 (15:59)

Är en fattig student som inte har hittat sin alldeles egna musiksmak än, spotify skulle vara mer än bra för mig 🙂

Tack för en bra blogg 🙂

Kram

Kommentar från Annukka
3 mars, 2009 kl 3 mars 2009 (2:00)

Kanske musiken skulle kunna väcka våren i mig så att jag tänker, känner och orkar igen..? Just nu bara är jag.. Energin och orken slumrar.. precis som musiken, som tystnat och blivit till ännu en sorg ovanpå de andra sorgerna.

Kram Annukka

Annukkas senaste blogginlägg..Ljuvliga dagar

Kommentar från Miranda
3 mars, 2009 kl 3 mars 2009 (9:28)

Helt enkelt ett enda skäl, för att jag är ensam.

Kommentar från Lena B
3 mars, 2009 kl 3 mars 2009 (9:47)

Jag äger ingen radio, mp3-spelare eller dvd. Jag skilde mig för ett år sedan och det där med musik var inte viktigt just då. Men jag känner att jag borde få in lite musik i mitt liv. Få tillbaka lite lust. För musik mår man bra av och det vill jag gärna göra, igen! Därför skullejag vilja ha det där som kallas Spotify.
Kram

Lena Bs senaste blogginlägg..Annika, en Norr-om-Dalälven ras….

Skriv någonting