Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Alla frågor…

8 mars 2009 (20:16) | arbete, babysim, barn, Linnéa, livet, spotify | av: Ludmilla

Tack för alla spännande frågor ni har ställt.
Jag ska försöka besvara dem i några kommande inlägg.

Det är bara de som har ställt en fråga som har deltagit i utlottningen. Kommentarer som:
”Vilken fin sida du har gjort. Skicka gärna en licens.”

-Är ju faktiskt inte en fråga…

Till många av frågorna finns det svar att hitta på bloggen. ”Om mig” och ”Vad som hände Linnéa” är två platser man kan söka på. Annars kan man också söka i sökrutan på något ord.

Hur som helst ska jag svara på frågorna och jag börjar med att svara på några lättare:

Hur kom du på att börja skriva blogg? Kom du på det själv eller var det någon annan som kom på det åt dig?

Svar: Jag har funderat tidigare eftersom jag tycker om att skriva och tycker att det är viktigt med information – om olika saker. Jag trodde att det skulle vara mer komplicerat och jag tänkte att jag inte skulle ha tid heller. När detta med Linnéa hände skapade hennes pappa en fin minnessida. Där kunde man också skriva in sina tankar. Jag kände dock att jag hade behov av att skriva om hur jag tänkte och hur jag gjorde för att gå vidare. Jag kände också att jag ville informera om självmord eftersom jag märkte att vi/allmänheten är väldigt okunnig om självmord. Den typen av skrivande passade inte på Linnéas gamla minnessida. När jag då såg att det var så lätt att starta en blogg på Aftonbladet gjorde jag det helt enkelt. Det var den 22 juni 2208. I september hjälpte Alter Ego mig att bygga denna WordPress blogg istället.

Har funderat på vad du arbetar med?

Svar: Detta är en fråga man kan få svar på om man läser under ”Om mig”. Men här kommer ett mer utförligt svar. Jag är läkare och arbetar på en vårdcentral när jag är doktor. Jag arbetar även som KBT-terapeut. Den stora delen av min tid lägger jag på mitt företag Linnéas Simskola som jag drivit sedan 1993. Det handlar om verksamhetsutveckling, personalfrågor, bassängfrågor, utbilda babysiminstruktörer, föreläsa, skriva böcker, marknadsföring m.m.

Bor ni i lägenhet eller villa?

Svar: Villa.

Var kommer Linnéas pappa ifrån?

Svar:Linnéas pappa är ursprungligen från Iran.

Hur ser din familjesituation ut?

Svar: Jag är gift med en man som jag levt med i 13 år. Vi har 2 söner (Jonas 11 år och Oscar snart 9 år). Emelie som snart fyller 22 år flyttade hemifrån för 4 år sedan.

Fler frågor med svar kommer.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Lena B
9 mars, 2009 kl 9 mars 2009 (17:08)

Åh, nu missade jag ju den här Spotify-grejen…men det är väl inte hela världen, för det jag hänger läpp för är faktiskt att jag missade möjligheten att på din inbjudan få ställa en fråga. Jag har en fråga. En sådan jag tänkt på länge och flera gånger.
Nu ställer jag den i alla alla fall.
Jag tycker att Linneas begravningen var något alldeles extra. Den var fin och vacker och den var utomhus. Det är det jag undrar, får vem som helst ha begravningsakten utomhus?
Jag har fler frågor, men kanske är det några som ställt samma, så jag väntar och ser vad du lägger ut.

Många varma kramar

Lena Bs senaste blogginlägg..Historiken på bloggen säger:

Kommentar från Ludmilla
15 mars, 2009 kl 15 mars 2009 (11:05)

Jag tror inte att det finns något hinder för att ha begravningen utomhus. Vi hade en borglig begravning men platsen var knuten till en kyrka.

Skriv någonting