Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Ännu en spännande dag i mitt liv…

12 mars 2009 (17:26) | Linnéa, livet, psykiatri, sjukvård, sorg&saknad | av: Ludmilla

Idag har jag träffat en frilansjournalist som är intresserad av hur psykvården fungerar.

Idag har missat min frissa-tid. Igen. Som tur är så ringer ju Senka och påminner mig…

Idag har jag träffat verksamhetschefen på BUP för genomgång av Lex Maria-utredningens svar. Det väckte oerhört starka känslor att komma tillbaka till byggnad. Så många gånger om dagen som jag var där under tiden Linnéa var inlagd…

Snart är det personalmöte med mina anställda.

En helt vanlig dag alltså.

Jag känner mig trött.
Och ledsen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Pingback från Ludmillas Blogg » Vilka erfarenheter har du av psykvården?
12 mars, 2009 kl 12 mars 2009 (17:32)

[…] jag nämnde i det förra inlägget har jag träffat en frilansjournalist som ska titta närmare på hur psykiatrin fungerar i […]

Kommentar från Jag vill sjunga dig milda sånger
12 mars, 2009 kl 12 mars 2009 (17:45)

Jag skickar över en stor dos av kramar, fina tankar och hopp.
Du är verkligen en så speciell och unik person som ger tillbaka så mycket till världen!
Kram

Jag vill sjunga dig milda sångers senaste blogginlägg..Så vad har hänt då?

Kommentar från Josef Boberg
12 mars, 2009 kl 12 mars 2009 (19:30)

”Jag känner mig trött. Och ledsen.”

Vem gör ej det då och då – och hur skulle det se ut ifall Wi ständigt och jämt vore ”spralliga och glada” ❓ 😉

Kommentar från ulle
12 mars, 2009 kl 12 mars 2009 (19:48)

Ja, så mycket känslor en byggnad kan väcka. Var med dottern till ett möte och svängde in framför sjukhuset och parkerade och det var ångestladdat när vi gick in i byggnaden ska tilläggas. Det gick i alla fall bra som tur var. Förstår mycket väl att du känner dig trött och ledsen, vem skulle inte det. Kramar från ett snöigt västkusten!

ulles senaste blogginlägg..Hockeykväll igen

Kommentar från Angelica
12 mars, 2009 kl 12 mars 2009 (20:57)

Jag förstår att det måste ha varit oerhört jobbigt att gå tillbaka till BUP. Jag påverkas själv väldigt starkt av att vistas på de platser som jag kopplar till något hemskt minne (eller positivt minne). Hur gick det mötet? Sa de någonting om Hur de planerar att åtgärda det som gjordes fel?

Ta hand om dig!

Angelica

Kommentar från Annika
18 mars, 2009 kl 18 mars 2009 (21:12)

Så fina ni är tillsammans på bilden.

Själv går jag och väntar på utlåtandet från Socialstyrelsen på vår Lex Maria-anmälan. Tydligen skulle mötet med läkaren varit den 25/2 och sedan skulle det bara dröja någon vecka tills utlåtandet skulle komma. Var är det?

I vår fall är det vår pappa som tog sitt liv under en obevakad permission som vi barn tydligt motsatte oss. Det svenska sjukvården är verkligen pinsamt usel.

Jag hoppas att besöket gick bra och att du känner dig lite starkare nu när du varit där än precis innan!

Kram!

Kommentar från Lillemor
26 september, 2010 kl 26 september 2010 (4:29)

Jag håller med psyvården är så dålig man blir så lessen över att den tar så många liv måste ske en förändring

Skriv någonting