Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Psykiatrimissnöje stort

13 mars 2009 (13:31) | att hjälpa andra, psykiatri, sjukvård | av: Ludmilla

Tack för allt engagemang!
Jag blir verkligen varm i hjärtat av att så många vill dela med sig och verkligen vara med och påverka.
Samtidigt blir jag paff över hur fort det gick att få så många som har synpunkter. Det säger verkligen något…

Jag har vidarebefordrat alla som har lämnat intresse till journalisten. Han kommer dock inte att kunna kontakta alla som ni säkert förstår.

Stort, stort tack igen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Glänne
13 mars, 2009 kl 13 mars 2009 (16:57)

Hej! Det behövs verkligen mer resurser till psykvården. Framförallt behövs det bättre rutiner (vilket jag antar kommer med mer resurser). Personer som mår dåligt eller har mått dåligt börjar höja sina röster mer och mer. Det behövs förebilder. Tack för att du engagerar dig och lycka till framöver! Har din blogg som favorit på min sida. Hoppas det är ok. Kommer kika in här ofta.

Själv har jag blandade erfarenheter av psykiatrin. Det värsta är att man själv måste vara oerhört drivande för att få vård. Och ja.. det är hemskt att man inte ens alltid då, får den hjälp man behöver.

Kram till dig och familjen /Mikael

Kommentar från Soulsister
13 mars, 2009 kl 13 mars 2009 (17:17)

Jag hoppas journalisten inte bara dokumenterar missnöjet, utan även det som är bra. För det finns mkt bra också. Det får vi inte glömma.

Soulsisters senaste blogginlägg..Har ni tänkt på …..

Skriv någonting