Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Tänd ett ljus

Emelie utskriven

28 mars 2009 (9:33) | barn, sjukdom, sjukvård | av: Ludmilla

Emelie på undersökning

Emelie på undersökning

Igår skrevs Emelie ut efter veckan på Akademiska sjukhuset. Hon har fastat i stort sett hela veckan eftersom hon gjort så många olika undersökningar. Jag är faktiskt lite imponerad över hur effektiv sjukvården har varit för en gångs skull! Emelies läkare har varit toppen och verkligen gått till botten med Emelies symptom.

Kapselundersökningen som innebär att man sväljer en kamera som sedan skickar trådlösa bilder tll en mottagare som man har på magen var ännu inte klar i går så vi ska tillbaka på måndag för att få svaren. Men det är inget som tyder på att det är hennes Crohn som har kommit tillbaka och det är ju jätteskönt. Samtidigt så har ju Emelie väldiga smärtattacker och kräkningar som vi måste komma tillrätta med.

Som mamma drar jag en lättnandes suck. I morgon ska vi fira Emelies födelsedagsmiddag. Hon har önskat sig kyckling i lergryta fylld med plommon..! Det var evigheter sedan, men vi gjorde det ganska ofta när hon var liten : )

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från ulle
28 mars, 2009 kl 28 mars 2009 (11:34)

Har en liten award till dig hos mig, så kika gärna in och hämta den!

ulles senaste blogginlägg..Ska du släcka i kväll?

Kommentar från Lotta
28 mars, 2009 kl 28 mars 2009 (17:14)

Vill skicka över en massa kramar till dig och din familj!
Kram Lotta

Lottas senaste blogginlägg..Livet kan inte vänta…

Kommentar från Soulsister
28 mars, 2009 kl 28 mars 2009 (21:55)

Du har en award att hämta hos mig
kram

Kommentar från annika sandberg
29 mars, 2009 kl 29 mars 2009 (15:27)

Förstår att Emilie längtar efter favoriträtter efter en veckas fasta. Jag har haft hög feber i 3 dagar och noll aptit, nu börjar jag längta efter mat igen, klarar dock bara små portioner. Skönt att känna att aptiten börjat återvända iaf! Skall stanna hemma från jobbet måndag o tisdag, länge sen jag var så fysiskt utslagen ( smittad av barnen på jobbet och arbetat då jag hade förhöjd temp men fortfarande stod på benen, dumt.)

Kram/ Annika

Pingback från Ludmillas Blogg » 10 månader sedan Linnéa tog sitt liv
30 mars, 2009 kl 30 mars 2009 (17:29)

[…] glest mellan gångerna. De kan prata om Linnéa utan problem och verkar ha accepterat läget. Emelie mår också något bättre än tidigare även om hennes mage spökar fortfarande. Hon har förlovat […]

Kommentar från Tonårsmorsa
30 mars, 2009 kl 30 mars 2009 (18:02)

Håller tummarna för att det reder ut sig! Kram till Emelie!

Tonårsmorsas senaste blogginlägg..Uppdatering om hemlösa Carl!

Kommentar från Cornelia
5 april, 2009 kl 5 april 2009 (20:50)

Försökt kommentera i din blogg flera gånger, men det vill inte riktigt funka. Testar igen. Jag har också Crohns sjukdom. Har bara haft ett enda skov men fruktansvärda smärtor från och till i flera år. Har gjort alla undersökningar man kan av magen utan att man hittat något. Av min nya läkare fick jag veta att det är vanlig bland patienter med crohns. Att man har ont utan att det är ett skov. Vet dock inte varför. Min magvärk har lugnat sig nu, efter att jag tagit itu med mina psykiska problem. Dessutom är jag inte lika stressad längre, samt vet bättre vad jag klarar av för mat. Hoppas din dotter blir bättre i magen snart. Kram

Skriv någonting