Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Tågolyckor i Vallentuna

31 mars 2009 (19:35) | sjukvård, tonåringar | av: Ludmilla

Det här med tåg rör mig lite extra. Dessutom har vi hus i Vallentuna.

Förra veckan blev en 13-årig flicka påkörd av ett tåg i Vallentuna. Det var en obevakad övergång och hon kom cyklandes i hög fart kan man läsa. Hon fick allvarliga skador och hämtades med ambulans.

För 3 år sedan dog en ung man också i samma korsning och även andra allvarliga olyckor har skett de senaste åren på Roslagsbanan.

Idag kan man läsa att en man i 80-årsåldern blev påkörd av Roslagsbanan vid en bevakad övergång som planeras att byggas om till en planskild korsning. Jag fattar inte riktigt hur bilen hamnade mellan bommarna.

Jag har letat febrilt efter någon uppföljningsartikel som berättar hur flickan mår. Har hon överlevt?
Är det någon som vet?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Lina
31 mars, 2009 kl 31 mars 2009 (20:34)

Jag har precis läst igenom en stor del av din blogg och måste bara få skriva hur mycket jag beklagar sorgen. Tårarna rinner ner för mina kinder och jag kan riktigt känna smärtan genom dina inlägg. Ingen ska behöva gå igenom att ens barn går bort före en själv. Lycka till med allt i framtiden! Jag skänker en tanke till din dotter där uppe!
Kram/Lina

Linas senaste blogginlägg..Nä men så synd då, ingen träning idag heller…

Kommentar från psykos
31 mars, 2009 kl 31 mars 2009 (21:02)

Hejhej..
Jag följer din blogg.. tack för alla stärkande ord du ger på vår blogg… Du behövs verkligen. Kramar P

psykoss senaste blogginlägg..null

Kommentar från annika sandberg
1 april, 2009 kl 1 april 2009 (10:49)

Min tvillingssyster bor i Vallentuna och hon berättade för mig om olyckan, att mänsikor hade fösökt varan flickan men att hon hade hörlurar med musik på….kanske vet min syster hur det gått, skall fråga henne.
Min syster har engagerat sig i ett slags trafikråd då det hänt så många tragiska olyckor med ungdomar i Vallentuna och även i Kyrkbyn.

Annika

Kommentar från Ludmilla
8 april, 2009 kl 8 april 2009 (9:13)

Annika: Om du hör något så får du gärna berätta för mig.

Kommentar från S
8 april, 2009 kl 8 april 2009 (21:42)

Hon lever men vårdas fortfarande på sjukhus.

Kommentar från Ludmilla
9 april, 2009 kl 9 april 2009 (6:30)

Tack S för informationen. Jag hoppas verkligen att hon tillfrisknar. Mina tankar finns hos hennes familj.

Kommentar från snäll hårdrockare
10 december, 2009 kl 10 december 2009 (16:17)

Hon överlevde men blev väldigt svårt skadad, hon är släkt med mig , vi fick inte ens komma in på sjukhuset under tiden efter olýckan för att det var så mycket skador.
Tuff Rehabilitering och en tufft eftertid pågår. Men det går hela tiden framåt!

Kommentar från Mikael N
30 januari, 2011 kl 30 januari 2011 (5:49)

Jag blir rörd av dom tragiska olyckorna framför tågen. Jag hoppas verkligen att flickan som överlevde får ett innehållsrikt och bra liv efter olyckan. Jag hoppas även att alla inblandade och berörda till dessa händelser mår bra och går vidare på ett bra sätt.

Skriv någonting