Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Kinesiskt

27 april 2009 (15:08) | att hjälpa andra, livet, tröst&hopp | av: Ludmilla

Jonas steker kött

Jonas steker kött

Jag har tidigare berättat om att jag gått på akupunktur och att jag även blivit gravid under den behandlingen trots att en av landets främsta fertilitetsexperter sagt att jag inte skulle kunna få fler barn – att jag var i klimakteriet…

Pans kinesiska klinik som stället heter drivs av en kinesisk läkare som bott i Sverige sedan 1991. Han är inte förvånad över att jag blivit gravid eftersom han har många som blivit det efter att han behandlat dem.

För mig är detta helt ovanför mitt förstånd. Zhifen Pan och jag har pratat om det många gånger och jag säger att ”så här fungerar det ju… hormoner… labvärden… osv”. Han svarar: ”Så ser ni på det. Men enligt kinesisk medicin så…”

Det är mycket man inte vet helt enkelt. Jag har bestämt mig för att försöka göra en typ av studie för att se om man kan få fram vetenskapliga bevis för att akupunktur hjälper vid barnlöshet.

Hur som helst tyckte jag att det var tokigt att Pan inte hade någon hemsida så jag har skapat en sådan till honom. www.panskinesiska.se
Det känns som en ganska liten gest som tack jämfört med vad han har hjälpt till med!

Han blev glad och ville bjuda vår familj på restaurant. För en vecka sedan var vi på den bästa Kinarestauranten i Uppsala och fick sitta i VIP-rummet.

Det kändes verkligen som att komma till Kina! Vi åt massor med god mat och hade det trevligt. Barnen tyckte det var jättespännande med grillhällarna på bordet där vi stekte kött och grönsaker som sedan doppades i en god sås.

Livet är märkligt!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Tonårsmorsa
27 april, 2009 kl 27 april 2009 (15:59)

Vad roligt och vilken jättefin hemsida du har gjort till honom!! *Imponerad*

Tonårsmorsas senaste blogginlägg..Tack, Harriet…

Kommentar från Catarina
27 april, 2009 kl 27 april 2009 (16:59)

Har hört mycket gott om Pan .Att han är otroligt skicklig i det han gör. Och den kinesiska medicinen är ”one of a kind”. Har själv funderat att spara ihop för att gå med både mig och min dotter då han även är duktig på svåra allergier och whiplashskador har jag hört.
Ja livet är för underligt i bland och överraskar närman minst anar. Så underbart att vänta en liten !! Sänder dig hopp om alla lycka det är du värd efter allt du gått igenom. Nu ska jag kika in på Pans hemsida.
Var rädd om dig!

Kommentar från Sabrina
27 april, 2009 kl 27 april 2009 (19:23)

Som någon helt oviktig, skulle jag vilja bara säga att det är väldigt bra att du skriver om dina erfarenheter, inte bara för att stötta dem som har mist ett barn, men också för oss som själv kämpar med självskada och -mords tankar. Dina ord berättar om smärtan som självmord orsakar på ett väldigt konstruerat sätt. Det är väldigt viktigt, och påminner mig om smärtan jag skulle orsaka om jag skadade mig själv så. Dessutom har jag själv haft erfarenhet av BUP Akutens brister i Uppsala och tycker att det är bra att du bekämpar det! Fortsätt!

Kommentar från Ingrid
27 april, 2009 kl 27 april 2009 (22:20)

Jätte snygg sida 🙂

Enkelt, rent utan en massa ”lullull”

Kommentar från Sarah Pan
28 april, 2009 kl 28 april 2009 (20:48)

Hej Ludmilla, jag är Zhifens dotter. Roligt att äntligen få se vem du är, tack så jättemycket för att du hjöäpt pappa så mycket! Jag skulle ju ha hjälpt honom med hemsidan men har inte haft tid, den blev verkligen superfin! Du är guld värd hoppas vi får träffas någon gång! MVH Sarah Pan

Kommentar från Carina
15 juni, 2009 kl 15 juni 2009 (11:36)

Länge sen jag var inne hos dej..Rös när jag läste att du var och är gravid…vilken underbar lycka Ludmilla,Ska förlja dej nu och se vad du får för liten krabat…Sänder dej alla lyckohälsningar..Carina

Pingback från Ludmillas BloggOlika ägg hos tonårsflickor och vuxna kvinnor » Ludmillas Blogg
25 februari, 2014 kl 25 februari 2014 (18:47)

[…] kontaktade då en kinesisk akupunktör som sa att jag visst kunde bli gravid och gav mig förutom akupunktur även något örtpreparat som skulle hjälpa mig att förbättra kvaliteten på äggen. Enligt den […]

Skriv någonting