Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Vilken härlig helg!

20 september 2009 (18:49) | babysim, barn, graviditet, livet | av: Ludmilla

Onsdag till fredag i den föregående veckan har jag hållit grundutbildning för babysiminstruktörer. Det tog på krafterna, trots att jag som alltid tycker att det vansinnigt roligt. Jag har inte rört mig många millimeter sedan dess eftersom min foglossning blev väldigt mycket sämre. Jag har dessutom blivit mycket sämre i mina händer trots att jag använder mina skenor. Nu har jag fått remiss till handkirurgen. Jag har domningar hela tiden i mina fingertoppar.

Vi har haft vårt paradis uthyrt i flera veckor och alltså inte kunnat vara där. Nu var första helgen på länge som vi kunde komma tillbaka. Och vilken helg det blev! Så varmt och soligt att vi har kunnat vara ute hela dagarna. Jag har suttit i solen och läst förlossningsböcker! Det var bara 13 grader i poolen så det var ingen som var särskilt sugen på ett dopp, men vi har varit ute med båten och pojkarna har både promenerat och spelat tennis. Massor! Jag har suttit och tittat på mina fina pojkar och njuter av att se att de mår så bra och att vi har möjlighet att ge dem en sådan fin uppväxt. Linnéa var också ett av mina barn som hade samma möjligheter. Men, ändå så gick det fel…

Det är med blandade känslor som man hyr ut sitt paradis. På ett sätt är det ju trevligt att få dela med sig, men när det ligger fimpar överallt i trädgården, saker har gått sönder, de har använt livsmedel och till exempel ett antal vinflaskor utan att ersätta dem och skräpat ner i skogen osv osv… känns det inte lika bra. Den här gången var det verkligen tydligt att det varit människor här som inte varit måna om att vara försiktiga… Det är dock svårt att veta vem av de olika omgångar människor som gjort vad. Det är ju bara att släppa och försöka vara ännu tydligare nästa gång i vår information. Men, nu dröjer det!

Jonas och Oscar har bakat Linnéas kladdkaka igen. Det är Linnéas hemliga recept som de har hittat i hennes hemliga receptbok. De kommer att bevara den hemligheten för evigt tror jag!

En av de som hyrt här, hade lämnat kvar ett förkläde. Det tyckte Oscar var kul att prova!

Oscar provar kvarglömt förkläde

Oscar provar kvarglömt förkläde

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från mergime
20 september, 2009 kl 20 september 2009 (19:31)

Hej du.. jag har ett par frågor jag vill ställa dig
kan man få din e-post?? kram
.-= mergime´s last blog ..Day dayday =-.

Kommentar från Karin
20 september, 2009 kl 20 september 2009 (20:04)

Hej!
Först vill jag bara säga att jag beklagar din och familjens stora sorg, ni har fått gå igenom det en förälder nog mest av allt är rädd för. Det är verkligen Tungt att läsa din blogg och läsa om vad ni gått igenom.
Själv har jag kämpat med tankar som att inte orka kämpa mera och bara villa ge upp. Jag vet hur det känns när allt bara känns hopplöst och man vill ge upp.
Du är stark som årkar skriva om detta. Många styrke kramar!
.-= Karin´s last blog ..Allt för er! =-.

Kommentar från Dottern
20 september, 2009 kl 20 september 2009 (20:40)

Härligt att du haft en sådan härlig helg =)
.-= Dottern´s last blog ..Barn sörjer de med =-.

Kommentar från Trebarnsmamman
21 september, 2009 kl 21 september 2009 (14:13)

Jag skulle aldrig kunna hyra ut vår stuga…skulle helt enkelt inte våga! Men beundrar er som vågar och förstår att det säkert ger mer än det ställer till. Bäst är väll om man hittar en och samma familj som hyr återkommande. Vet t.ex. en som hyr ut en stuga till samma familj tre veckor varje sommar, och det tror jag är väldigt smidigt! Hoppas allt är bra med dig, nu är det inte många veckor kvar till bebisen kommer – spännande!
.-= Trebarnsmamman´s last blog ..Vidrigt! =-.

Kommentar från Anna
22 september, 2009 kl 22 september 2009 (17:28)

he he han såg tuff ut i förklädet 😉 Är det av allt dataskrivande som du fått domningar i händerna?

Kommentar från Smutser
22 september, 2009 kl 22 september 2009 (21:49)

Haha, det där såg… väldigt kosntigt ut 😛
.-= Smutser´s last blog ..Travolta comebacken! =-.

Kommentar från Gunilla
23 september, 2009 kl 23 september 2009 (22:09)

Det är såna stunder, dagar och helger när man kan vila i sorgen…..
De behövs för att fylla på energiförråden.

Kram Gunilla
.-= Gunilla´s last blog ..Om min sorg =-.

Kommentar från Soulsister
24 september, 2009 kl 24 september 2009 (14:57)

Garvar gott åt bilden 🙂 Mån tro att de bevarar storasysters hemliga recept. En skatt!

Hoppas handkir kan hjälpa dig, men oftast är det bara op som hjälper och du har så nära förlossning nu att de nog inte kommer ta dig innan för då kommer du ha svårt att ta hand om det lilla livet.

Kram från en som också led av sitt carpaltunnelsyndrom under graviditeten
.-= Soulsister´s last blog ..Julstämning =-.

Skriv någonting