Ludmillas Blogg

Mitt liv förändrades plötsligt. Min älskade dotter Linnéa, 14 år, tog sitt liv i maj 2008. I nov 2009 föddes hennes syster och då fick jag cancer. Nu är jag frisk och ska fortsätta mitt liv…

Skip to: Content | Sidebar | Footer


Om att ta fart…

13 november 2009 (13:30) | sjukdom, sjukvård | av: Ludmilla

Andra vågen...

Andra vågen...

Nu känns det skönt att vi var så snabba med att vaccinera oss!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Kommentarer till inlägget

Kommentar från Susanne
13 november, 2009 kl 13 november 2009 (16:07)

Väntar för fullt på att det nån gång äntligen ska bli vår tur att vaccinera oss. Tar en evighet ju. 🙁 Ena dottern ska visserligen ta den i skolan nästa vecka men vi andra får vacker vänta nån vecka till eller så……Usch!
Vet inte om jag redan har den iofs. Har haft allt man kan ha av influensasymptom (utom feber) så DR sa igår att det mycket möjligt var den jag hade….Är bättre nu dock äntligen! 🙂

Kommentar från Ingrid
13 november, 2009 kl 13 november 2009 (17:47)

Vi var iväg och vaccinerade oss på lillebrors skola den 5/11 och det känns så himla bra att få det gjort. Men jag är klart oroad över min högskolestuderande son som flyttat hemmifrån. De har inte fått något erbjudande ännu på hans bostadsort.

Om inte vaccinet kommit fram i tid så hade jag kunnat avstå till förmån från barnen. Men jag blir så in i heligt f-nnad på både politiker och idrottsmän som hittar nån j-a gräddfil för att få vaccinet tidigare än riskgrupperna. Vad är det för sätt. Beslutsfattarna som dessutom oftast tillhör den äldre generationen och har en massa bra antikroppar sedan tidigare.
Nåväl, nu har jag skällt färdigt.

Tur att de har ändrat så att även barn från 6 mån får vaccineras.

Skriv någonting